Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ακόμα μια εντυπωσιακή μελαχρινή που η καριέρα της εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά από μια σειρά εκπληκτικών φωτογραφιών που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Από τότε όμως έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, και η Δήμητρα εξελίχθηκε μέσα από κανάλι της στο Youtube σε μια πολύ εντυπωσιακή «δασκάλα» ομορφιάς που μέσα από τις αναρτήσεις της στο κανάλι της ενημερώνεις τις φίλες της που την ακολουθούν για βασικά σημεία ομορφιάς που θα τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Στο Instagram έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού με 678 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε περισσότερους από 103 χιλιάδες follower.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όταν αποφασίσει να ποζάρει με το μαγιό της τότε σταματούν τα τραμ, και είναι αυτό που όλος ο κόσμος παθαίνει «εγκεφαλικά» αφού έχει το ιδανικό κορμί για να προκαλέσει πανικό στα πλήθη. Τι άλλο να πούμε για τη Δήμητρα;

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αφού οι φωτογραφίες της που ακολουθούν τα λένε όλα, και πολλά περισσότερα στο Lifeviews.gr

Δείτε όλα τα «καυτά» αφιερώματα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)