Για τη Φελίσια Λαπάτη σίγουρα έχετε ακούσει τα καλύτερα λόγια, αφού ό,τι και να πούμε γι' αυτό το κορίτσι το αξίζει. Στις καλοκαιρινές της διακοπές φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και μάζεψε ένα κάρο like και καρδούλες, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της.

Διαθέτει πολύ εντυπωσιακό σώμα, έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, είναι αδύνατη και γυμνασμένη με όσο πρέπει σέξι καμπύλες που «μαγνητίζουν» όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Η Φελίσια Λαπάτη είναι το 26χρονο μοντέλο, απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας και κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη από τον πρώτο του γάμο.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το video clip του Κωνσταντίνου Γαλανού για το τραγούδι «Όλα» και από τότε είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και στο video clip  του τραγουδιού «Το κορίτσι» του Θανάση Βασιλάκου δεν τα πήγε άσχημα.

Η Φελίσια Λαπάτη είναι μια γυναίκα που αν τη δεις μια φορά τη θυμάσαι για πάντα. Το γνωρίζουν αυτό καλύτερα απ' όλους όσοι την ακολουθούν στο Instagram, και δεν είναι λίγοι, αφού την ακολουθούν πάνω από 57,8 χιλιάδες χρήστες.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr