Φωτογραφίες από την τελετή και το πάρτι του γάμου της Σερένα Γουίλιμς και τον Αλέξις Οχάνιαν κυκλοφόρησαν στα social media... και ο γάμος του ήταν ακριβώς όπως τον περιμέναμε, σαν παραμύθι.

Η μεγαλύτερη αθλήτρια του τένις όλων των εποχών και ο CEO του Reddit ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Νέα Ορλεάνη, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, με διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς να είναι καλεσμένοι.

Όσον αφορά την νεόνυμφη, η Σερένα Γουίλιαμς φόρεσε ένα επιβλητικό στράπλες νυφικό που τόνιζε το μπούστο της και συνέχιζε με τούλι και είχε κάνει τα μαλλιά της έναν σικ σινιόν στο πλάι στο οποίο στερεώθηκε και το μακρύ πέπλο. Το φόρεμα σχεδίασε αποκλειστικά για την περίσταση, η Σάρα Μπάρτον, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Alexander McQueen.

Μάλιστα, μόνο τα κοσμήματα κόστισαν συνολικά 3.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι του οίκου Armani.

Βέβαια, αυτά που τράβηξαν όλη την προσοχή, ήταν τα αθλητικά παπούτσια που φόρεσε η νύφη στο γαμήλιο πάρτι, τα οποία ήταν λευκά και στολισμένα με πολύτιμους λίθους.  

Όσον αφορά το μυστήριο, η Σερένα Γουίλιαμς ενημέρωσε τους καλεσμένους πως η δεξίωση θα έχει θεματική από το παραμύθι της Disney, «Η πεντάμορφη και το τέρας», με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να φορέσουν εντυπωσιακές τουαλέτες σε παστελ αποχρώσεις με πολύτιμους λίθους και σταρ.

Μάλιστα, στο μυστήριο, αντί για καρέκλες όλοι κάθισαν σε καναπέδες, που ήταν στραμμένοι προς τον διάδρομο ενώ στην αίθουσα είχα τοποθετηθεί οθόνες τηλεόρασης με χρυσό πλαίσιο, όπου προβλήθηκε ένα βίντεο με την ιστορία αγάπης τους ζευγαριού.

Στην δεξίωση, κάθε τραπέζι είχε το όνομα ενός από τους τίτλους Grand Slam της Serena και πολλοί καλεσμένοι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους τα αντίγραφα των τροπαίων της, που υπήρχαν σε κάθε τραπέζι.

Η ημερομηνία του γάμου του, 16 Νοεμβρίου δεν ήταν τυχαία, καθώς σαν εκείνη την ημέρα γεννήθηκε η μητέρα του Αλέξις Οχάνιαν που πέθανε πριν 9 χρόνια.  

«Είναι τα γενέθλιά της και θέλαμε να είναι κάπως στον γάμο. Προφανώς και ευχόμασταν να ήταν παρούσα σε όλο αυτό, αλλά επιλέγοντας τα γενέθλιά της για τον γάμο μας ήταν ένας όμορφος τρόπος να βεβαιωθούμε πως θα συμμετέχει και μας έκανε να νιώθουμε πολύ πιο κοντά της σε όλη τη διαδικασία», εξήγησε σχετικά η διάσημη αθλήτρια.

Στην γαμήλια φωτογράφιση ήταν και το νεογέννητο μωρό του ζευγαριού, η Ολύμπια ( το οποίο έχει και τον δικό του λογαριασμό στο Instagram).

Η Κιμ Καρντάσιαν, όλη η οικογένεια Μπιγιονσέ- Τζέι Ζ, η τραγουδίστρια Σιέρα, η Έβα Λονγκόρια με τον άντρα της, η Άννα Γουίντουρ, το μοντέλο Σελίτα Έμπανκς και άλλοι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο και στο πάρτι που ακολούθησε.