Μεταφέρει τη Μύκονο στην... Κουρσεβέλ, το θέρετρο των γαλλικών Άλπεων, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αναμένεται να δώσει συναυλία στις 29 Δεκεμβρίου.

Η συναυλία θα δοθεί στο σαλέ των 1.000 τ.μ. που φιλοξενεί το Nammos στο θέρετρο κι έτσι θα μεταφέρει την κοσμική Αθήνα στις Άλπεις.

Όπως αναφέρει η αφίσα που δημοσίευσε ο χώρος στο Instagram, ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί «στην κορυφή του κόσμου».

Το σκηνικό στο οποίο θα λάβει χώρα η συναυλία αδιαμφισβήτητα φαντασμαγορικό. 

Οι εκλεκτοί πελάτες, επί το πλείστον Άραβες και Ρώσοι, αλλά και κάποιοι από μας που ενδεχομένως έχουν να διαθέσουν από 2.200 με 2.500 ευρώ τη βραδιά, όσο δηλαδή είναι ο μέσος όρος του κόστους διαμονής στο πιο ψηλό σημείο της Κουρσεβέλ, θα μπορούν να απολαύσουν επίσης εκλεκτά εδέσματα αποκλειστικά από την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ότι η τσιπούρα φτάνει στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς, ακολουθώντας τη διαδρομή Αθήνα-Παρίσι-Λιόν και από εκεί οδικώς στο χωριό, με το φρέσκο ελληνικό ψάρι να τιμάται στον κατάλογο περί των 160 ευρώ το κιλό!

Όμως το «κλου» δεν είναι μόνο το φαγητό, αλλά οι μουσικές από τα ηχεία των 8.000 watt στην αυλή του Nammos, που ακούγεται ως την κορυφή του βουνού, και αναγκάζουν τους σκιέρ να πετάνε μπότες και μπατόν για να ανέβουν στα τραπέζια με τις μπότες ή τα après-ski, μαθαίνοντας στους θαμώνες πώς διασκεδάζουν οι Έλληνες.