Έχει γεννηθεί στις 16 Μαΐου 1986 (ηλικία 31) στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και από την πρώτη στιγμή κέρδισε τα παγκόσμια βλέμματα με το γεμάτο της κορμί.

Είναι μια από τις διάσημες του Instagram, που την ακολουθούν άνω από 10,8 εκατομμύρια follower, και όχι άδικα, αφού το σώμα της είναι ονειρεμένο, ενώ η ίδια ποζάρει συνεχώς με μπικίνι, τονίζοντας το υπέροχο στήθος της αλλά και τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της.

Είναι Ταύρος στο ζώδιο και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 170 εκατοστά, αλλά αυτό δεν της στερεί ούτε τη φήμη ούτε σεξαπίλ, αφού όσοι την είδαν δεν την ξέχασαν ποτέ.

Εντυπωσιακό όμως είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το εισόδημά της για το έτος 2016 ξεπέρασε τα 3,57 εκατομμύρια δολάρια, οπότε η Άνα Τσέρι δεν είναι μόνο εντυπωσιακή στο κορμί αλλά και στην τσέπη.

Είναι το τρανταχτό παράδειγμα του πώς πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τη δημοτικότητά τους στα κοινωνικά μέσα για να δημιουργήσουν πραγματική σταδιοδρομία ως μοντέλα, από το πουθενά. Η Άνα Τσέρι είναι μια τέτοια προσωπικότητα, που έχει χρησιμοποιήσει τη δημοτικότητά της στα social media για να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στις ΗΠΑ.



Η Άνα Τσέρι ξεκίνησε την καριέρα της ανεβάζοντας φωτογραφίες της και συμβουλές της για το γυμναστήριο στο Instagram με βάση το κινητό τηλέφωνο. Η σελίδα της στο Instagram έγινε πολύ δημοφιλής, με συνολικά 10,8 εκατομμύρια οπαδούς, και έλαβε εθνική αναγνώριση όταν εμφανίστηκε σε δημοφιλείς εκδόσεις όπως το περιοδικό «Muscle and Fitness Magazine».

Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί:

Πηγή: Lifeviews.gr