Οι κριτές αποφάσισαν και η Μαριάννα Φραγκιαδάκη είναι η πιο όμορφη γυναίκα της Κρήτης για το 2017, καθώς στέφθηκε Miss Κρήτη στα φετινά καλλιστεία.

Ο 38ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σε αυτόν 14 καλλονές από όλη την Κρήτη διεκδίκησαν τον τίτλο της ομορφότερης Κρητικοπούλας, αλλά τελικά ήταν η Μαριάννα που τον κέρδισε.




Έτσι, Miss Κρήτη για το 2017 αναδείχθηκε η Μαριάννα Φραγκιαδάκη, Α' Αναπληρωματική Miss Κρήτη αναδείχθηκε η Εμμανουέλα Στεφάνου, ενώ Β' Αναπληρωματική Miss Κρήτη η Αλεξάνδρα Φωτιάδη. Miss Κρήτη Γιάνγκ για το 2017 είναι η Αθηνά - Διονυσία  Βορεάδη.

Δείτε εδώ: misskriti.com

Το κοινό συμμετείχε για άλλη μια χρονιά ενεργά στο διαγωνισμό αφού είχε το δικαίωμα να ψηφίσει μέσω smsÂτην αγαπημένη του φιναλίστ. Πρώτη στη συγκεκριμένη ψηφοφορία αναδείχθηκε η Κάντυ Κατσαντώνη χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μπει ανάμεσα στις νικήτριες.

Ο διαγωνισμός μεταδόθηκε ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, με παρουσιάστρια την λαμπερή Ιωάννα Μαλέσκου!

Δείτε το Facebook και το site misskriti.com

Ανάμεσα στα μέλη τις κριτικής επιτροπής ήταν η νέα Star Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης αλλά και πολλές άλλες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος.