Αναμφισβήτητα, μία από τις πιο… καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες  αυτή την στιγμή είναι η Αντζέλικα Γιασεμή η οποία ίσως είναι η ομορφότερη μελαχρινή γυμνάστρια της χώρας!

Η Αντζέλικα Γιασεμή  γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μεγάλωσε στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, από όπου κρατάνε και οι βαθιές ρίζες της. Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή και είναι σίγουρα ο έρωτας της ζωής της! Εκτός του αθλητισμού όπως θα καταλάβετε απασχολείται και ως φωτομοντέλο.

Η πανέμορφη γυμνάστρια είναι 28 χρονών και έχει αποφοιτήσει από γυμναστική ακαδημία στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή έχει, μαζί με δύο πολύ καλούς της φίλους, τον δικό της χώρο personal training στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, εν ονόματι ΟΑΚΑ BOX.

Η μελαχρινή εμφανίστηκε πρώτη φορά στο «Όλα Πρώτη Φορά» και μαγνήτισε τα αντρικά βλέμματα.

Ενώ φέτος συμμετείχε και στο «My style rocks» στον ΣΚΑΙ, θέλοντας όταν βγει από το παιχνίδι να σχεδιάσει την δική της κολεξιόν ρούχο-όπως έγραφε το βιογραφικό της στο site του καναλιού. Τελικά όμως αποχώρησε οικιοθελώς και δεν μπόρεσε να γίνει περισσότερο γνωστή. Η Αντζέλικα πραγματικά θα είχε κάνει την διαφορά αν είχε μείνει στο παιχνίδι σίγουρα.

Η Αντζέλικα Γιασεμή από την άλλη και φωτογραφίσεις κάνει και μας γυμνάζει και φυσικά μας… κολάζει με τις  αναλογίες μοντέλου που διαθέτει και τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή Αντζέλικα Γιασεμή

  Πηγή Lifeviews.gr