Αποτελεί τον πόθο κάθε άνδρα και είναι χυμώδης, όμορφη και προκλητική με βλέμμα που καθηλώνει. Πέρυσι το διάσημο αντρικό περιοδικό «Sports Illustrator» είχε αφιερώσει στην Κέιτ Άπτον τρία ολόκληρα εξώφυλλα στα οποία πόζαρε με τα πιο σέξι μαγιό της αγοράς και εκτόξευσε το κασέ της στα ύψη.

Μπορεί να έχει κοσμήσει με τις φωτογραφίες της σχεδόν όλα τα διάσημα περιοδικά του πλανήτη, αλλά για το «Sports Illustrated» τρέφει ιδιαίτερη αγάπη, αφού είναι ένα από τα περιοδικά που τη λάτρεψαν και τη βοήθησαν πολύ στην καριέρα της.

Το κορίτσι από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, που παντρεύτηκε πριν περίπου έναν μήνα τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ Τζάστιν Βερλάντερ, άφησε για λίγο τη συζυγική ζωή και επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας για τη χριστουγεννιάτικη αντίστροφη μέτρηση του περιοδικού thelovemagazine.co.uk

Δείτε όλα τα κορίτσια στο ημερολόγιο του «Love Magazine».

Η Κέιτ φόρεσε πολυτελή εσώρουχα «Agent Provocauter», έπιασε σφιχτά τη ρακέτα της και έπαιξε τένις δωματίου, αφήνοντας τη φαντασία μας να καλπάσει.

«Το ημερολόγιο του "Love" έχει γίνει παράδοση! Είναι διασκεδαστικό και μ' αρέσει να συμμετέχω κάθε χρόνο για να θυμάμαι να μην παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά», δηλώνει η Κέιτ ξαπλωμένη και εξουθενωμένη από τα σερβίς στο τέλος του βίντεο.

Η Alexis Ren μας τρέλανε με τα οπίσθιά της στο Love Advent (vid)

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε την Kate Upton στο ατύχημα της φωτογράφησης για το «Sports Illustrated» (ΦΩΤΟ)

Δείτε όλα τα προηγούμενα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Kate Upton (ΦΩΤΟ)

Δείτε την σελίδα της: kateupton.com το Twitter το Facebook και στο Instagram

Τέλος, απολαύστε τη στις πιο εντυπωσιακές της στιγμές από τα γυρίσματα του βίντεο: