Πανέµορφη» είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται όταν τη συναντάς. Οµως η Κατερίνα Στικούδη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως είναι και πανέξυπνη. Ενα κορίτσι µε πολλά προσόντα, που προσαρµόζεται εύκολα. ∆εν µένει στην εικόνα της, αλλά έχει λόγο για όλα όσα αφορούν τα επαγγελµατικά της.

Πριν από λίγες ηµέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, «Κάνω ότι δεν βλέπω», που αποτελεί τον προποµπό του επερχόµενου album της, µε γενικό τίτλο «Soundtrack». Αυτό θα περιλαµβάνει συνολικά δώδεκα τραγούδια, τα οποία θα έχουν έντονα προσωπικά και αυτοβιογραφικά στοιχεία, ενώ όλα αναµένεται να παρουσιαστούν οπτικοποιηµένα, το καθένα µε το δικό του videoclip!

Οµως αυτή την περίοδο τη βλέπουµε και στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Ο θησαυρός», η οποία βασίζεται στο αγαπηµένο θεατρικό έργο «Ο θησαυρός του µακαρίτη» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, µε πρωταγωνιστές τον Παύλο Χαϊκάλη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Σπύρο Φωκά, τον Σωτήρη Καλυβάτση, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και πολλούς ακόµα ταλαντούχους ηθοποιούς

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή