Η Xenia είναι ένας ακόμα λόγος για να κάνει τους Rec ευτυχισμένους. Μπορεί η επιτυχία του δημοφιλέστατου ελληνικού συγκροτήματος να υπήρξε ανέκαθεν τεράστια, ωστόσο όπως έχει παραδεχθεί ο Mr. Rec Άρης Λουμάκης, η ίδια κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που τους πλησιάζει ο κόσμος.

Και όχι άδικα. Η Ελληνοουκρανή τραγουδίστρια που μιλάει 5 γλώσσες και έχει φοιτήσει σε σχολείο για χαρισματικά παιδιά, πέρα από δημοφιλής και ταλαντούχα, έχει ακόμα ένα bonus που μόνο απαρατήρητο δεν θα μπορούσε να περάσει: την ομορφιά της.

Αν και χαμηλών τόνων, μοιάζει να γνωρίζει το δυνατό της χαρτί και για καλή μας τύχη φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς το Instagram της με νέες φωτογραφίες!

>Aρρυθμίες. Έπειτα, τσιμπήματα στο στήθος με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα, μέχρις ότου ν' αρχίσετε να βλέπετε έντονα μαύρα στίγματα να χορεύουν μπροστά σας. Στη συνέχεια μουδιάζει το αριστερό σας χέρι και ούτω καθεξής.

Λογική αντίδραση, θα πει κανείς, δεδομένου του ότι μόλις έχετε δει τις σούπερ σέξι φωτογραφίες που ανέβασε η Xenia.

Το κορίτσι του γνωστού συγκροτήματος REC είναι μια μελαχρινή όαση, την οποία δύσκολα ξεπερνάς ακόμα κι αν φτάσεις σε χρόνια τον Μαθουσάλα.

Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τις φωτογραφίες της στη media gallery με δική σας ευθύνη και φλερτάρετε αποκάλυπτα με το... καρδιακό!

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC Xenia των REC

Πηγή Lifeviews.gr