Μπορεί η σχέση τους να πέρασε κρίση στο παρελθόν, όμως τελικά ο έρωτάς τους κέρδισε.

Ο λόγος για τη Ζοζεφίν και τον Βασίλη Μιχαήλ, που διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους, και μάλιστα πλέον δεν το κρύβουν. Το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do για να παρακολουθήσει το «The Battle 17» και μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων. Ντυμένοι και οι δύο casual, μπήκαν στον χώρο χεράκι-χεράκι και, μόλις είδαν τους φωτογράφους, χαμογέλασαν αμήχανα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του «Secret», η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας μένουν εδώ και αρκετό καιρό κάτω από την ίδια στέγη και πολλά πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον υποστηρίζουν πως η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Αλλωστε, έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα, οπότε τώρα και οι δύο είναι πιο ώριμοι, έμπειροι και συνειδητοποιημένοι και ξέρουν ακριβώς τι επιζητούν ο ένας από τον άλλο.

Η ξανθιά καλλονή αυτή την περίοδο είναι πολύ χαρούμενη, αφού πάνε πολύ καλά και τα επαγγελματικά της συγκεκριμένα, επιστρέφει με νέο hit single.

To «Cocktail» είναι ένα δροσερό, up tempo κομμάτι, που με τη φρεσκάδα και τη sexy προσωπικότητα της Ζοζεφίν πρόκειται να γίνει το νέο αγαπημένο μας. Το τραγούδι υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Παντζής (μουσική) και ο OGE (στίχοι) και το αποτέλεσμα θα μας παρασύρει στην dance διάθεσή του.

Τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ επιμελήθηκε ο Γιάννης Παπαδάκος. Το μουσικό «Cocktail» της Ζοζεφίν «σερβίρεται» από την Panik Records.

* Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, 22/12/2017