Καθώς το 2017 φεύγει και το ξεκίνημα του νέου έτους απέχει μια ανάσα, η Google δημοσίευσε τις λίστες με όσα μας απασχόλησαν περισσότερο την χρονιά που πέρασε.

Συνοψίζουν αυτά που όλοι και όλες αναζήτησαν περισσότερο και σίγουρα κάποια από αυτά τα αναζήτησες κι εσύ. Όσον αφορά την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας οι ερωτήσεις ήταν πολλές αυτήν την χρονιά.

Το ενδιαφέρον των γυναικών για την προσωπική τος φροντίδα παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο. Είναι λογικό και επόμενο λοιπόν ερωτήσεις που σχετίζονται με μαλλιά, μακιγιάζ, skin care, ακόμα και νύχια να πρωταγωνιστούν και να βρίσκονται στην κορυφή των αναζητήσεων.

Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας είναι το ερώτημα που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της λίστας αυτής με τα beauty ερωτήματα και searches. Έτσι τα συγκεντρώσαμε όλα και δημιουργήσαμε έναν απόλυτα χρήσιμο οδηγό με απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα.

Από το πως να αντιμετωπίσετε την ακμή μέχρι τους μαύρους κύκλους και όλα τα ενδιάμεσα, αυτές είναι οι τοπ αναζητήσεις των γυναικών με ερωτήσεις και απορίες ομορφιάς για το 2017.

1 Πως να απαλλαγώ από τα σπυράκια

Με τα κατάλληλα προϊόντα και μια ρουτίνα περιποίησης που λειτουργεί καλύτερα για το δικό σας δέρμα.

2 Πως να αντιμετωπίσω την ακμή στην πλάτη

Προτιμήστε φυσικά προϊόντα όπως οργανικά αιθέρια έλαια και αποφύγετε όσο μπορείτε τις φαρμακευτικές κρέμες . Πως και με την ακμή του προσώπου η στοχευμένη θεραπεία με φυσικό τρόπο είναι η καλύτερη επιλογή.

3 Πως να αφαιρέσω τα ακρυλικά νύχια στο σπίτι

Το να μουσκέψετε τα νύχια στο ασετόν ή να τα ξεκολλήσετε με τσιμπιδάκι είναι κάποιες από τις λύσεις που υπάρχουν, μπορούν όμως να καταστρέψουν τα νύχια.

4 Πως να εφαρμόσω την σκιά

Επιλέξτε σκιές με ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που αναμιγνύονται πιο εύκολα. Τονίστε με πιο σκούρα απόχρωση την εξωτερική γωνία ενώ με μια φωτεινή την εσωτερική και το κόκαλο του φρυδιού.

5 Πως να σβήσω τα σημάδια της ακμής

Με ειδικά προϊόντα ή μια προηγμένη θεραπεία λείζερ ουλές και σημάδια σβήνονται από το πρόσωπο.

6 Τι να κάνω για σμίκρυνση των πόρων στο δέρμα μου

Η συχνή απολέπιση είναι σημαντική για να καθαρίσουν οι πόροι και στην συνέχεια να κλείσουν με τα κατάλληλα προϊόντα για λιπαρό δέρμα.

7 Πως να απλώσω σωστά το κραγιόν

Σχηματίστε πρώτα το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών σε λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση και γεμίστε τα χείλη με το αγαπημένο σας κραγιόν.

8 Πως να διώξω τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Εκτός από τις αρκετές ώρες καθημερινού ύπνου, η κατανάλωση νερού,και τέλος μια καλή ενυδατική ματιών είναι τα κυριότερα που χρειάζεστε.

9 Πως να κάνω απολέπιση προσώπου

Η απολέπιση γίνεται για να αποφύγουμε την λιπαρότητα και ακμή. Στο εμπόριο θα βρείτε τα καλύτερα απολεπιστικά για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να έχετε ένα λείο και απαλό δέρμα.

10 Πως να βάλω highlighter

Για ακαταμάχητη λάμψη και λαμπερό πρόσωπο, απλώστε με το δάχτυλο σας μικρή ποσότητα highlighter σε σημεία όπως, πάνω από τα ζυγωματικά, το κόκαλο του φρυδιού, η μύτη και πάνω από την γραμμή των χειλιών.