Μια μεγάλη συναυλία στο χειμερινό θέρετρο Nammos της Κουρσεβέλ στη Γαλλία, ένα σαλέ 1.000 τ.μ. που δεσπόζει επιβλητικό ανάμεσα στις χιονοδρομικές πίστες των Άλπεων, πραγματοποιεί αυτη τη στιγμή ο Αντώνης Ρέμος.

Γι' ακόμη μία φορά ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και έβαλε "φωτιά" στις βουνοκορφές των Γαλλικών Άλπεων.

Σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του συνεργάτη του στο "Αθηνών Αρένα" και γνωστού dj Αντώνη Δημητριάδη δημιουργήθηκε ένα "εκρηκτικό" κλίμα που φαίνεται ότι θα μείνει αξέχαστο σε όσους παρευρέθηκαν.

Γνωστοί Έλληνες επιχειρηματίες, Λιβανέζοι κρίσοι και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στην Κουρσεβέλ προκειμένου να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στην εμφάνιση του εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά προς το Nammos της Κουρσεβελ έγινε εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας με άμαξες, με έλκηθρα αλλά και με μεγάλα οχήματα που μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο.

Όσο για την διαμονή τους, όσοι δεν φιλοξενήθηκαν σε φιλικά σαλέ, είχαν φροντίσει να κλείσουν απο καιρό δωμάτιο σε κάποιο από ξενοδοχεία της Κουρσεβέλ, στο υψόμετρο των 1850 μέτρων και στο κέντρο της χιονοδρομικής πίστας. 

Το parapolitika.gr, με αποκλειστικά του βίντεο, σας μεταφέρουν το κλίμα αλλά και τον παλμό της συναυλίας.