Με την οικογένειά τους πέρασαν τα Χριστούγεννα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στις Μπαχάμες, έναν αγαπημένο τους προορισμό, τον οποίο επισκέπτονται συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτή τη φορά όμως είχαν μια πρόσκληση από φίλους τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί και δεν την αρνήθηκαν. Τη βραδιά των Χριστουγέννων, όλη η οικογένεια φόρεσε τα καλά της και πόζαρε με χαμόγελα στο σπίτι που τους φιλοξενούσε.

Η Μαρί Σαντάλ ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» μέσω «Instagram» , ενώ μία ημέρα μετά έδωσε μια νέα εικόνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το εορταστικό τραπέζι. Σίγουρα διαφέρει από τα συνηθισμένα, αφού είχε στηθεί σε έναν μεγάλο κήπο κάτω από φοίνικες. Το τραπέζι ήταν γεμάτο με εδέσματα και όλοι ετοιμάζονταν για να απολαύσουν το μενού.

Ολα τα παιδιά, ειδικά τα δύο μεγαλύτερα, ακολούθησαν την παράδοση της οικογένειας, που θέλει αυτές τις γιορτές να τις περνάνε όλοι μαζί.

Ετσι, ακόμα και η Μαρία-Ολυμπία, που, εκτός από φοιτήτρια, ασχολείται με το μόντελινγκ, με αξιοζήλευτες συνεργασίες, αν και είχε πολλές προτάσεις για να περάσει με φίλους της τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αποφάσισε να βρεθεί με τους γονείς της και τα αδέλφια της.

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν για το νησί Χάρμπορ, που βρίσκεται στις Μπαχάμες, η ταλαντούχα σχεδιάστρια παιδικών ρούχων Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram με το δέντρο στολισμένο και γεμάτο δώρα στο νέο της σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια σχολίασε: «Το δέντρο μας είναι έτοιμο».

Η οικογένεια μετακόμισε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, αφού κατοικούσε στο Λονδίνο, στη συνοικία Τσέλσι, κοντά στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την τέως βασίλισσα Αννα-Μαρία.

Η Μαρί Σαντάλ είχε δηλώσει πως αυτή ήταν μια οικογενειακή απόφαση, καθώς η κόρη τους Μαρία-Ολυμπία σπουδάζει εκεί, αλλά και ο μεγάλος τους γιος, Τίνο, είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους «Times», «τώρα αισθανθήκαμε σαν οικογένεια, αφού πηγαινοερχόμασταν συνέχεια».

Το διαμέρισμα της Νέας Υόρκης βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Λεωφόρο Madison. Το ζευγάρι είχε ζήσει στο παρελθόν στη Νέα Υόρκη, κοντά στο Σέντραλ Παρκ, και την αγαπά ιδιαίτερα.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 29/12/2017