Η Άρτεμις Αστεριάδη ζει τον απόλυτο έρωτα. Η ξανθιά καλλονή είναι ερωτευμένη με έναν επιχειρηματία ονόματι Θαλή και δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον. Μάλιστα, το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», μένει ήδη μαζί στα βόρεια προάστια.

Πλέον, δεν κρύβουν τον έρωτά τους και κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ αδιαφορούν για τα φλας των φωτογράφων. Στις αρχές του μήνα το ζευγάρι της σόουμπιζ είχε επισκεφθεί το νυχτερινό κέντρο «Box», όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα, και τα καυτά φιλιά έδιναν και έπαιρναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η Άρτεμις, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της. Τα Χριστούγεννα τα πέρασαν στην Αράχωβα, παρέα με καλούς φίλους, ενώ το νέο έτος θα το υποδεχτούν στην Αθήνα οικογενειακως. Η Άρτεμις έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς του Θαλή, οι οποίοι της έχουν μεγάλη αδυναμία, αφού βλέπουν τον γιο τους να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, είναι σε πολύ καλή φάση. Πρόσφατα έκανε quest στην επιτυχημένη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή υποδύθηκε μια δικηγόρο η οποία αναστατώνει τους πάντες και τους κάνει άνω-κάτω.

Η ίδια έχει αφήσει στην άκρη το modelling και έχει κάνει focus στην ηθοποιία, αφού αυτό είναι που την ενδιαφέρει να κάνει επαγγελματικά στο μέλλον. Φυσικά, στο πλευρό της είναι και ο σύντροφός της, που δεν της χαλάει κανένα χατίρι και τη στηρίζει απόλυτα σε κάθε της επιλογή.