Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν σε περιοδεία οι Otherview με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και η Έλενα Τσαγκρινού τα είχε δώσει όλα, αφού άφησε το κοινό να την απολαύσει από κοντά.

Δείτε τους Otherview στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο λογαριασμός του συγκροτήματος στο Instagram είναι πολύ δημοφιλής και δεν σταματά να τροφοδοτεί τους follower με φωτογραφίες της τραγουδίστριας, αφού ξέρουν ότι πρόκειται για δυνατό του χαρτί.

Έτσι, μαζί με τους προορισμούς που επισκέπτεται η μπάντα, το κοινό έχει την ευκαιρία κάθε λίγο και λιγάκι να θαυμάσει τα εντυπωσιακά προσόντα της Έλενας στις περιοδείες αλλά και με μαγιό, όπου πραγματικά «αγγίζει την τελειότητα».

Γεννήθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα μεγάλωσε στο Γαλάτσι.

Η πρώτη της επαφή με τη μουσική ήταν σε ηλικία 13 ετών, όταν πήγε στο μουσικό σχολείο της Παλλήνης. Έναν χρόνο μετά, δηλαδή το 2009, την είδαμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όταν διαγωνίστηκε στο talent show του ΑΝΤ1 «Ελλάδα, έχεις ταλέντο». Έχουν αλλάξει πολλά από τότε που ήταν στην Γ' Γυμνασίου. Η Έλενα προσπάθησε πολύ, κυνήγησε το όνειρό της και το έκανε πραγματικότητα.

Σήμερα, δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το μικρό, σεμνό και αγαθό κορίτσι που είδαμε στις οθόνες μας.

Το κορίτσι που αγαπήσαμε μέσα από τους Otherview καταφέρνει να εντυπωσιάσει σε κάθε του εμφάνιση, έχοντας το ταμπεραμέντο της γυναίκας που ξέρει τι θέλει!

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Έλενα των Otherview πιο «καυτή» από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές και «καυτές» Ελληνίδες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview Otherview

Πηγή: Lifeviews.gr