Ξεσηκώνει το Αθηνών Αρένα με τις μουσικές επιλογές του. Ο κορυφαίος dj Αντώνης Δημητριάδης δίνει μια ξεχωριστή νότα στον κόσμο αφού με το που εμφανίζεται στα decks γίνεται ένα με το κοινό που δεν σταματά να τον αποθεώνει. Η επιλογή του να εμφανίζεται στο μεγαλύτερο σχήμα της Αθήνας ήταν ιδανική και διόλου τυχαία αφού το όνομα του Αντώνη Δημητριάδη είναι αλληλένδετο με την επιτυχία σε όποιο χώρο και αν εμφανίζεται. Γεμάτος εμπειρίες αλλά και αγάπη για αυτό που κάνει μιλά στα parapolitika.gr για την ξεχωριστή φετινή συνεργασία του , πως αποφάσισε να γίνει dj, αλλά και την μεγάλη σχολή djing που έχει δημιουργήσει.


Φέτος εμφανίζεσαι στο πιο δυνατό σχήμα της σεζόν. Είσαι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρειρα. Μίλησε μας για την συνεργασία σου ;

Μετράει πολλά χρόνια η συνεργασία μου με τον κ. Αντώνη Ρέμο και πέρα από το ότι είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του ακόμη μια χρονιά .
Όταν είσαι Dj η μουσικός και συνεργάζεσαι με έναν από τους κορυφαίους και ίσως τον κορυφαίο καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο συγκεκριμένο χώρο του Αθηνών Αρένα του Όμιλου Παπαθεοχαρη νομίζω πως είναι το όνειρο και ο στόχος απο το αποτέλεσμα προσπαθειών του καθενός.

Η Ελένη Φουρειρα είναι μια Show Woman και όχι μόνο . Από την μια η ερμηνεία της μπορεί να σε ταξιδέψει και ξαφνικά να βρεθείς να χορεύεις μαζί της χωρίς να το καταλάβεις . Χαίρομαι που πάμε όλοι καλά σαν ομάδα και επίσης να μην ξεχνάμε την Ήβη Αδαμου και την Courtney Parker για τις φοβερές επίσης εμφανίσεις του .

Με τον Αντώνη είστε και φίλοι πλέον ;

Μετά απο 12 χρόνια που έχουμε γνωριστεί και ενώ στην αρχή ξεκίνησε ως συνεργασία με τον καιρό γίναμε και πολύ καλοί φίλοι.

Έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές όπως λέει και το τραγούδι του και είναι αυτές που σου μένουν για πάντα μέσα σου . Τον ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια και τα αμέτρητα live μα πιο πολύ γιατί έπαιξε και το ρόλο του μεγάλου αδελφού με τις συμβουλές του.

Παίζεις κάπου άλλου μουσική ;

Ναι ως γνωστόν στο λεγόμενο After Dinner Party που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και ακούγεται δυνατά από τα ηχεία του Tier Restaurant κάθε Πέμπτη στο Ψυχικο ενώ το καλοκαίρι μεταφέρεται για κάποιες εμφανίσεις στο Nammos της Μυκόνου .

Ποιο κομμάτι σου ζητάνε πιο πολύ ;

Δε νομίζω οτι υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι αλλά πολλά μαζί . ο κόσμος έχει εξοικειωθεί με τον Dj και σε προσεγγίζει πιο εύκολα από παλιότερα για να ζητήσει το αγαπημένο του τραγούδι .

Πες μας κάποιο ευτράπελο που σου έχει συμβεί κατά την διάρκεια που έπαιζες μουσική. 

Από το να καούν τα ηχεία , να γίνει διακοπή ρεύματος και τεχνικά προβλήματα μέχρι να πρέπει να εξηγήσω στον πελάτη κάτι στις 5 το πρωι . καταλαβαίνεις

Πως αποφάσισες να γίνεις DJ ;

Ο πατέρας μου διατηρούσε μεγάλη αλυσίδα μαγαζιών στην Θεσσαλονίκη οπως Bar , Blubs & Live Stages απο την δεκατία του 80 μεχρι το 2000 . Λίγο πριν περίπου το 1997 και αφού τελείωσα τις σχολικές άλλα και τις αθλητικές υποχρεώσεις μου απο την ιστιοπλοΐα πήγα δίπλα του ως υπεύθυνος στην αρχή και στην συνέχεια ως Dj με αφορμή μια βράδια που έλειψε ο πραγματικός Dj . έτσι κόλλησα και έτσι ξεκίνησαν όλα .

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την δουλειά σας;

Nομίζω όλες τις δουλείες παγκοσμίως . η εστίαση και η διασκέδαση κρατάει ενα μικρό κομμάτι σταθερότητας γιατί είναι και η διέξοδος του κόσμου από την καθημερινότητα και τα προβλήματα . σε καμία περίπτωση δεν ζούμε παλιές εποχές με τα μαγαζιά 7 μέρες την εβδομάδα ανοιχτά .

Ποιο είναι ο επόμενος επαγγελματικός σου στόχος;

Eίμαι αρκετά ευχαριστημένος ως τώρα με όσα καταφέρει και ευχαριστώ το Θεό , την οικογένεια μου και τους φίλους μου . με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ας αρκούμαστε με αυτά που έχουμε και ας περιμένουμε τους στόχους να έρθουν σε εμάς .

Μίλησε μας για την σπουδαία δουλειά που κάνεις με την σχολή DJ . τι ακριβώς γίνεται εκεί ; πως μπορεί ν απευθυνθεί κάποιος και ποια τα σεμινάρια για παιδιά με ειδικές ανάγκες; τι σου έχει κάνει εντύπωση από την συνεργασία σου εκεί ;

Όταν μια ιδέα του φίλου μου και συνεργάτη Dj Dino Mfu πριν λίγα χρόνια να δημιουργήσει μια αίθουσα στα πρότυπα ενός μικρού Club και να έρχονται τα παιδιά να μαθαίνουν τα πάνα περι Djing και σε πιο προχωρημένη φάση που είμαστε τώρα να βαθαίνουν από μουσική παράγωγη .

H σύμπραξη και των δυο μας έφερε ένα μεγαλύτερο και άριστα εξοπλισμένο τεχνολογικά χώρο το 2017 .

Tα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν απο κορυφαίους του είδους τα μυστικά του Djing .

Eχουμε πολλούς καθηγητές συναδέλφους μας ο καθένας καταξιωμένος στο είδος του πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό .

H άριστα εξοπλισμένη αίθουσα προσφέρει τα τελευταία μοντέλα μίξης και παράγωγης και έναν εξαιρετικό ήχο.

Δεν λείπουν οι επισκέψεις και τα δώρα η οι επιβραβεύσεις . Δηλαδή πέρα από τους καθηγητές μας επισκέπτονται και άλλοι συνάδελφοι μας σαν Guest για τα παιδιά και συνομιλούν μαζί τους μια ολόκληρη σχολική μέρα .

Ονόματα παγκοσμίου φήμης όπως David Morales η ο δικός μας Detlef που κάνει παγκόσμια καριέρα .
Echonomist , Thodoris Triantafyllou , Chris Child , Velix , Agent Greg και πολλοί άλλοι είναι λίγα από τα ονόματα που είδαν από κοντά τα παιδιά και θαύμασαν αυτούς που πηγαίνουν για να ακούσουν στα Clubs .

Αποφασίσαμε να το πάμε και λίγο παραπάνω το ολο Concept και έτσι το Dj Survival αριθμεί και άλλες πρωτοβουλίες οι εκδηλώσεις όπως αυτή με τα σπαστικά παιδιά από το ΚΕΕΠΕΑ .

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας αλλά η ανατριχίλα μου έρχεται ακόμα και τώρα . Αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλη ψυχή και καμία διάφορα δεν έχουν με όλους εμάς . Διασκέδασαν με την ψυχή τους και χάρηκαν την μουσική και στο σχολείο τους αλλά και με επίσκεψη σε εμας .

Το επόμενο ραντεβού μας μαζί τους θα είναι στο γήπεδα Καραϊσκάκης με πολύ μουσική αλλά και αθλητισμό .

Αυτό ακριβώς πρεσβεύει το Dj Survival Concept Cousre; Tη μουσική στη ζωή μας.

Aν δε χαρείς αυτό που έχεις μεσα σου για την μουσική ποτέ δε θα καταφέρεις κατι. Aπόλαυσε αυτό που σου δίνεται και επέστρεψε το και στον κόσμο χωρίς να έχεις προσδοκίες . Τα υπόλοιποι θα έρθουν μόνα τους .