Απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα λίγα μόλις λεπτά αφού είχε ολοκληρωθεί η παράσταση «Πετάει Πεταει» την Πέμπτη, στο θέατρο Χυτήριο.

Μια ατάκα φάνηκε πως είναι αρκετή για να εξοργίσει τον ηθοποιό Μόνο Παπαγιάννη και να μην διστάσει να ξυλοκοπήσει την συνάδελφο του Σοφία Παυλίδου.

Τα parapolitika.gr μίλησαν με την ηθοποιό η οποία φανερά αναστατωμένη μας αφηγήθηκε ακριβώς τι συνέβη.

Δείτε τι μας δήλωσε η ηθοποιός για το περιστατικό:

«Την Πέμπτη το βράδυ με το που ολοκληρώθηκε η παράσταση ο Μάνος με ρώτησε γιατί δεν είπα μια λέξη και του είπα ότι δεν το είπα γιατί εκείνη την ώρα δεν μου βγήκε και αμέσως μου απάντησε ότι το έκανα επίτηδες γιατί και ο ίδιος δεν είχε πει μια ατάκα σε μένα. Και φυσικά του απάντησα πως δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο και πως είναι δυνατόν να το σκεφτεί αυτό και αμέσως ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίζει χυδαία, απειλώντας με μάλιστα λέγοντας «μην τυχόν και ξαναγίνει αυτό και μου κόψεις εμένα την ατάκα».

Ανέβηκα στο καμαρίνι μου και αμέσως με ακολούθησε, κλότσησε την πόρτα μπήκε μέσα με άρπαξε από το λαιμό και με πέταξε στον τοίχο με αποτέλεσμα να πέσω πάνω σε έναν νεροχύτη που ήταν εκεί. Έχω χτυπήσει το πόδι μου και την σπονδυλική μου στήλη.
Τον Μάνο τον απομάκρυνε ο Σωτήρης ο Καλυβάτσης που προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει, ενώ παρούσα ήταν και η Κόνι Μεταξά που φώναζε να με αφήσει αλλά την αγνοούσε. Εγώ πήγα κατευθείαν στο Ασκληπιείο Βούλας με εξέτασαν, διέγνωσαν τον τραυματισμό μου και πήρα αναρρωτική άδεια για 3 μέρες, η οποία εκπνέει σήμερα. Ο Μάνος δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου μαζί μου και δεν έχει ζητήσει καθόλου συγγνώμη.
Έχω φυσικά καταθέσει μήνυση και το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης»

Όσο για το τι θα συμβεί σήμερα; Η Σοφία Παυλίδου μας απαντά «έχω απευθυνθεί στους ανθρώπους του θεάτρου, οι οποίοι πρέπει να αποφασίσου αν θα συνεχίσω εγώ ή αυτός γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ξαναπαίξω μαζί του»

Όλα αυτά σύμφωνα με τις καταγγελίες της ηθοποιού. Περιμένουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.