Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού πέταξε την τηλεοπτική του βόμβα, στη συνέχεια δέχτηκε πιο προσωπικές ερωτήσεις από την Ελένη Μενεγάκη. Μία από αυτές ήταν: «Έχεις τακτοποιηθεί κάπου; Έχει κάπου μία βάση; Πού ζεις»;

Η απάντηση που έδωσε ο Ντάνος ήταν απίστευτη, καθώς αποκάλυψε ότι μέχρι τώρα έχει αλλάξει 15 ξενοδοχεία! «Ζω στην Αθήνα. Έχω αλλάξει… Σήμερα είμαι στο 15ο ξενοδοχείο! Δεν είναι ότι φοβάμαι.

Έχω πολλές μετακινήσεις λόγω υποχρεώσεων και η κίνηση αυτή μου δίνει το δικαίωμα να σταθεροποιηθώ κάπου και να νοικιάσω ένα σπίτι», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίξει στο σήριαλ «Τατουάζ»

Η τηλεοπτική βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Ελένη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρόσωπο που έχει συζητηθεί τον τελευταίο χρόνο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ξεκινά συνεργασία με τον Alpha και το δημοφιλές σίριαλ «Το Τατουάζ». Ο Ντάνος αποκάλυψε την είδηση στην Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.

«Τελικά, έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν να κάνω επάνω μου ένα… Τατουάζ. Δεν ξέρω πόσο μόνιμο θα είναι, αλλά αποφάσισα να κάνω ένα Τατουάζ», είπε ο Ντάνος και πρέπει να ήταν πολλά τα στελέχη αντίπαλων καναλιών που εκείνη την ώρα έπεσαν ξερά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς καινούριο για μένα, να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, δεν ήταν κάτι που αποφασίστηκε χθες και σήμερα λέμε πάμε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά για τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα Είναι τελικά ζευγάρι;

Δείτε όλη την συνέντευξη:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη