Ραγδαίες και από ό,τι φαίνεται απρόσμενες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου. Τη στιγμή που η Βάσια Παναγοπούλου ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να σταματήσει την παράσταση «Πετάει Πετάει» στο Θέατρο Χυτήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»: «Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου.

Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη».

«Τι είναι αυτά που ακούω τώρα;», αναρωτήθηκε αποσβολωμένη η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία βρισκόταν στο τηλεοπτικό παράθυρο.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε αποκαλύψει πως ο Σωτήρης Καλυβάτσης του έβαλε τη "φυτιλιά" για την Σοφία Παυλίδου!

Ποια είναι όμως η Χρύσα Κλούβα που τάχθηκε στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη;

Χρύσα Κλούβα

Η Χρύσα ανήκει στη νέα γενιά των ηθοποιών, είναι πάντα χαμογελαστή, προσγειωμένη και πολύ συνεργάσιμη. Αναδεικνύει το υποκριτικό της ταλέντο μέσα από τους ρόλους που επιλέγει με σταθερά αξιόλογα καλλιτεχνικά βήματα.

Είχε πρωταγωνιστήσει με τον Σωτήρη Καλυβάτση και τη Σοφία Παυλίδου στην παράσταση «Bam Bam», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Χυτήριο, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της στον συγκεκριμένο σταθμό της καριέρας της δέχτηκε την επίθεση από τους δύο ηθοποιούς.

Χρύσα Κλούβα

Η Χριστίνα Κλούβα δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για να σχολιαστεί αρνητικά ούτε έχει προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μάνος Παπαγιάννης: «Θα δεχόμουν από τη Σοφία μια συγγνώμη για τη διαπόμπευσή μου»