Η αγαπημένη dj και ραδιοφωνική παραγωγός ξέρει πώς να ελκύει τον ανδρικό πληθυσμό ενώ το μεγάλο της όπλο είναι η φωνή της στο ραδιόφωνο που δίνει την αίσθηση ότι φλερτάρει μαζί μας.

Ήταν το 1993 όταν δημιουργήθηκε το πρώτο φλέρτ  της Ράνιας  με το ραδιόφωνο, όπως λέει το βιογραφικό της στο site του rytmhos 9.49.

Ένα φλερτ  που έμελε να γίνει έρωτας  κεραυνοβόλος, και τελικά  αγάπη μιας ζωής.  Όλα ξεκίνησαν όταν, ως νεαρή ακροάτρια, βρέθηκε στο studio του ANT1 97.5 στη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσε,  και  της  ζητήθηκε να κάνει μια αφιέρωση.

Η στιγμή ήταν μαγική για την ίδια και τα υπόλοιπα είναι Ιστορία… Αργότερα την ίδια χρονιά, παράλληλα με το σχολείο και υπό την επίβλεψη των γονιών της (μόλις 13 ετών)  συμμετέχει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με επιτυχία.

Δυο χρόνια αργότερα, μία ακόμα καλλιτεχνική της κλίση κάνει την εμφάνισή της.

Το σχέδιο, ως κύριο εκφραστικό μέσο, την οδηγεί  το 1997, σε εξετάσεις  στη σχολή Καλών Τεχνών, κατά τις οποίες  επιτυγχάνει την εισαγωγή της στο τμήμα Ρεθύμνου!

Τελικά την κέρδισε το ραδιόφωνο καθώς έχοντας  τη δική της εκπομπή από το 1994 ήδη, στον Kiss fm 90.8,της ήταν αδύνατο να εγκαταλείψει το Ραδιόφωνο και τη συμπρωτεύουσα.

Η αγάπη της όμως για το σχέδιο και  τη μόδα και η ανάγκη της να εκφραστεί καλλιτεχνικά, την οδήγησαν στη δημιουργία της σειράς ρούχων «Rania Kostaki»  με την οποία δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Έως τις αρχές των ’00,το ραδιοφωνικό «χαρτοφυλάκιο»  της , εμπλουτίζεται με αρμοδιότητες  στο εμπορικό τμήμα του σταθμού και στο τμήμα marketing. Παράλληλα, ως DJ έχει ήδη συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα club της πόλης και τα μεγαλύτερα ονόματα της τότε μουσικής σκηνής. Κατά την ίδια περίοδο, η φωνή της αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστή, εκφωνώντας  τηλεοπτικά  και ραδιοφωνικά σποτ για μεγάλα Brands.

Το καλοκαίρι του 2003 έρχεται η κατάλληλη πρόταση από τον Kiss fm 92.9 της Αθήνας και η Ράνια, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνει το μεγάλο βήμα της μετάβασης στην πρωτεύουσα.  Η πρόταση αφορούσε τη βραδινή ζώνη του σταθμού, με την οποία και ταυτίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια συμπληρώνοντας έτσι, 11 χρόνια νυχτερινών εκπομπών.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Το 2005,έπειτα από 11ετή πορεία σε ραδιόφωνα ξένου ρεπερτορίου, η αρχή της συνεργασίας της με τον Ρυθμό 9,49 είναι γεγονός  όπως και η μετάβασή της στη πρωινή πλέον ζώνη και στο Ελληνικό ρεπερτόριο.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, φλέρταρε με άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς και υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια την πρωινή ζώνη μέχρι το 2015, όταν και επέστρεψε στο σπίτι της όπως συνηθίζει να λέει και η ίδια.

Αυτή την περίοδο την βρίσκουμε στο Ρυθμο 949 και από το πόστο της music manager είναι ο άνθρωπος που έχει την άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες και την δισκογραφία, ενώ εμφανίζεται και στην πίστα παίζοντας μουσική στο πλάι του Γιώργου Σαμπάνη.

Από τότε που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και λικνίζονταν πάνω στο τραπέζι του «Στην Υγειά μας»  η Ράνια Κωστάκη εκτόξευσε της μετοχές της θηλυκότητας και του αισθησιασμού της στο κατακόρυφο.

Μέχρι σήμερα όπου βρεθεί, όπου κι αν σταθεί η sexy ραδιοφωνική παραγωγός γίνεται κυριολεκτικά χαλασμός, με χιλιάδες αντρικά βλέμματα να κολλάνε πάνω στο πληθωρικό της μπούστο το οποίο αναδεικνύεται από μόνο του και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια…

Η 38χρονη πλέον Ράνια Κωστάκη είναι μια πάρα πολύ σέξι γυναίκα και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Είτε με τα ρούχα που φοράει, είτε με τον σέξι χορό της, που πολλές φορές έχουμε δει.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη Ράνια Κωστάκη  Ράνια Κωστάκη

 

Follow me @acroliveofficial #femaledjs #radio #acroclub #party #fridaynights #saturdaynight #mylove #letsgetthispartystarted #groove #raniakostaki #rythmos949

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Kostaki (@rania1111) στις

 

Όμορφη Κρήτη Μου!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Kostaki (@rania1111) στις

Πηγή Lifeviews.gr