Οι φήμες ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ζευγάρι ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες από τις πρώτες τους κιόλας κοινές εμφανίσεις.

Οι ίδιοι ωστόσο δεν μίλησαν ποτέ γι’ αυτό και φυσικά δεν σταμάτησαν να κάνουν παρέα. Εξάλλου, η παρουσιάστρια, που συγκεντρώνει χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του επαγγέλματός της, έχει συνηθίσει να διαβάζει διάφορα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Από την άλλη, ο «Ντάνος», αν και τα φλας άστραψαν πολύ ξαφνικά και έντονα στη ζωή του μετά τη νίκη του στο «Survivor 1», παραμένει ένα απλό παιδί.

Γι’ αυτό και συνέχισε να βλέπει την Ντορέττα και να της μιλά χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα σχόλια.

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από ταβερνάκι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, με τον Γιώργο και την Ντορέττα να τρώνε μαζί με θέα τη θάλασσα, τα media και οι εκπομπές πήραν φωτιά! «Είναι ζευγάρι», άκουγες και διάβαζες παντού, με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 να βγάζει πρώτο το θέμα, δείχνοντας στον «αέρα» της εκπομπής φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Λίγες ημέρες μετά, κυκλοφόρησαν και περιοδικά που έδειχναν τον Γιώργο και την Ντορέττα να τρώνε μαζί, αλλά και τον νικητή του «Survivor» να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, να την ταΐζει στο στόμα και να της δίνει το μπουφάν του όταν εκείνη άρχισε να κρυώνει. Ποια είναι η αλήθεια;

Πράγματι, είναι πολύ ταιριαστοί, μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και από τότε που γνωρίστηκαν «έδεσαν». Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκλειστικά στο «Secret», οι δυο τους είναι μόνο καλοί φίλοι. «Αυτό που έχουμε είναι μια όμορφη και ειλικρινής φιλική σχέση», τονίζει, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, καθώς νιώθει άβολα να μιλά για μια γυναίκα που είναι και μητέρα. Ετσι είναι ο Γιώργος. Πάντα ιππότης και gentleman.

Αυτό καταλαβαίνεις στη φωνή του στο τηλέφωνο. Οσο για τις πιο… τρυφερές στιγμές, που κάποιοι βιάστηκαν να τις «μεταφράσουν» σε κάτι πιο… προσωπικό, ο ίδιος ξεκαθαρίζει στο «Secret» ότι έτσι είναι ως άνθρωπος. «Είμαι περιποιητικός, ό,τι σχέση και να έχω με τον άλλον, με όλους τους ανθρώπους. Με άντρες και γυναίκες», εξηγεί και αυτό είναι κάτι που το έχει αποδείξει σε πολύ κόσμο, όχι μόνο σε όσους τον γνωρίζουν και τον αγαπούν από μικρό παιδί.

Ακόμα και μέσα στο «Survivor» συμπεριφερόταν με ζεστασιά στις κοπέλες. Με το που «μεταφέρθηκε» στην ομάδα των Διασήμων, έφτιαξε κολιέ και τα χάρισε στις γυναίκες, ενώ ήταν πάντα προστατευτικός μαζί τους, όπως κάνει και εκτός «Survivor», στην καθημερινή του ζωή. Αυτή την περίοδο ο Γιώργος έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στη ζωή του, αφού η εμφάνισή του στη σειρά του Alpha «Τατουάζ» απαιτεί σκληρή δουλειά αλλά και σθένος για να αντιμετωπίζει κάθε είδους κριτική. Ο ίδιος μέσα από τη δουλειά του «κλείνει στόματα», ενώ οι συνεργάτες του, αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου, έχουν μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το πάθος του να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Εκεί ρίχνει όλο το βάρος και μέχρι στιγμής φαίνεται πως κερδίζει όλο και περισσότερους τηλεθεατές αλλά και υποστηρικτές.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ

H γνωριμία του «Ντάνου» και της Ντορέττας έγινε το περασμένο καλοκαίρι στη Σκιάθο, την οποία η ηθοποιός και παρουσιάστρια επισκέφθηκε έπειτα από ένα tour στα ελληνικά νησιά. Εκεί είχε κανονίσει να πάει πριν ακόμη γίνει όλος αυτός ο ντόρος με τον «Ντάνο». Την ίδια περίοδο βρισκόταν στο νησί του και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και φυσικά οι δυο τους συναντήθηκαν, αφού οι γιοι της Ντορέττας ήταν φανατικοί του «Survivor» και υποστηρικτές του Γιώργου. Ετσι λοιπόν η ηθοποιός συναντήθηκε με τον «Ντάνο», τράβηξαν βιντεάκι και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί, ενώ ο πρώην παίκτης του «Survivor» έμαθε windsurfing στην ίδια και τους γιους της.

Τότε, βέβαια, τις φωτογραφίες και το βίντεο είχαν φιλοξενήσει τα sites και τα περιοδικά, γράφοντας για τις όμορφες στιγμές που οι δυο τους πέρασαν μαζί και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας στον ΣΚΑΪ, αφού η Ντορέττα ήδη παρουσίαζε το «Κάνε παζάρι» και ανήκε στο δυναμικό του καναλιού. Πίστευαν πως η γνωριμία τους θα εξελισσόταν σε συνεργασία. Οι ημέρες περνούσαν και τόσο η Ντορέττα όσο και ο Γιώργος έκαναν αυτό που ένιωθαν: συνέχιζαν να επικοινωνούν, αφού η φιλία τους μεγάλωνε. Αρχές Νοεμβρίου συναντήθηκαν σε fashion show, με τις φήμες να τους θέλουν να κάνουν νέα κοινή εμφάνιση. Φυσικά, οι κάμερες στράφηκαν πάνω τους.

«Εχουμε κρατήσει φιλική σχέση. Είναι ένας πολύ καλός και ωραίος άνθρωπος», απάντησε η Ντορέττα έπειτα από σχετική ερώτηση και, όταν της επεσήμαναν ότι οι πληροφορίες τούς θέλουν να είναι ζευγάρι, ήταν ξεκάθαρη. «Οχι, όχι! Εχω έρθει με τον φίλο μου, τον Σπύρο Σαμοΐλη, που είναι το… ζευγάρι μου πια!», σχολίασε. Λίγες ημέρες μετά, ο Γιώργος και η Ντορέττα ταξίδεψαν παρέα. Μπορεί τελικά να μη δούλεψαν μαζί στον ΣΚΑΪ, αλλά συνεργάστηκαν άψογα στην Κύπρο, όπου και παρουσίασαν τα Time Out Eating Awards 2017, που πραγματοποιήθηκαν στο «Royal Hall».

Εκεί έκλεψαν τις εντυπώσεις, φωτογραφήθηκαν και έκαναν δηλώσεις για το πόσο εκτιμά ο ένας τον άλλον. Από τότε διατηρούν φιλικές επαφές. Τώρα, αν στο μέλλον η φιλία εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, αυτό το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι…