Αφού επιβεβαίωσε ότι οι ήχοι δεν προέρχονταν από κάποια βλάβη, προσπάθησε να ανακαλύψει μόνος του την προέλευση των περίεργων θορύβων, κάνοντας μία τρομακτική ανακάλυψη, καθώς, τρυπώντας τον τoίχο, έπεσε πάνω σε έναν κουλουριασμένο πύθωνα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Αμέσως, ο τρομοκρατημένος Ταϋλανδός κάλεσε την ειδική υπηρεσία αιχμαλωσίας φιδιών της Μπανγκόγκ, με το συνεργείο να παλεύει για αρκετή ώρα ώστε να βγάλει ολόκληρο το τεράστιο ερπετό από το εσωτερικό του τοίχου.

Με τη χρήση ειδικής λαβίδας ακινητοποίησαν τον πύθωνα, που μετρήθηκε στα 4,5 μέτρα, και τον τοποθέτησαν σε σάκο, με σκοπό να τον απελευθερώσουν αργότερα στο φυσικό του περιβάλλον.

Ο Subdang δήλωσε σοκαρισμένος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς αγνοούσε ότι για πολύ καιρό ζούσε παρέα με τον πύθωνα, ενώ παραμένει άγνωστος ο τρόπος που το τεράστιο κι εν δυνάμει φονικό ερπέτο κατάφερε να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φάνηκε στεναχωρημένος για τις επισκευές που θα χρειαστεί να κάνει στην οικία του, αλλά κι ανακουφισμένος που δεν ξύπνησε ξαφνικά με τον σχεδόν 5μετρο πύθωνα να κρέμεται από τους τοίχους.

Η Ταϋλάνδη κι ολόκληρη η περιοχή της Ινδοκίνας αποτελεί φυσικό βιότοπο κι ιδανικό περιβάλλον για τους πύθωνες, καθώς η πλούσια βλάστηση και το τροπικό κλίμα ευνοεί την ανάπτυξη των ερπετών, που μπορεί να φτάσουν σε μήκος μέχρι και τα 10 μέτρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: