Η 28χρονη αποτελεί, λοιπόν, μια από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία, ταξιδεύοντας συχνά με το υπερπολυτελές τους αεροπλάνο, αν και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», όπως σημειώνει το neakriti, η Κυριακή αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα επιλέχθηκε και ξεχώρισε ανάμεσα σε 700 υποψήφιες για τον στόλο της Emirates. Μάλιστα, ήταν μία από τις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και κατάφεραν να ανταποκριθούν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Δύο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Για τον σκοπό αυτόν προκρίθηκαν 30 κοπέλες από τις οποίες επικράτησαν δύο και τελικά η Κυριακή ήταν εκείνη που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους.

Παρ' όλα αυτά, έχει τον ιδανικό άντρα στο μυαλό της και αυτός φαντάζει ανεξάρτητος, με χιούμορ και να τη διεκδικεί μέχρι τέλους. Είναι μία νέα, όμορφη γυναίκα, αρκετά πειθαρχημένη, ενώ πολλές φορές επιλέγει να ακολουθήσει τα «πρέπει» της ζωής και όχι τα «θέλω», κάτι που ίσως είναι και η μεγαλύτερη κακή της συνήθεια. Τα ταξίδια είναι ο μεγάλος της έρωτας και επιθυμεί να γυρίσει όλο τον κόσμο, ενώ θέλει να μάθει να μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες, κάτι που είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει.

Ωστόσο, η Κυριακή δε βάζει τέλος στα όνειρά της. Επόμενος στόχος της είναι να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους με μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Αν, μάλιστα, κρίνουμε από τη μέχρι τώρα πορεία της, θα τα καταφέρει.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε την στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, που μιλάει για την προσωπική της ιστορία: