Με όλες της τις δυνάμεις στηρίζει η Λάουρα Νάργες τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο. Η ξανθή παρουσιάστρια παρακολουθεί με μανία το «Survivor ΙΙ», αφού σε αυτό συμμετέχει ο γνωστός Ολυμπιονίκης. Όπως μάλιστα δήλωσε στο «Secret» η ίδια για τον σύντροφό της, «τον παρακολουθώ κάθε βράδυ και τον στηρίζουμε όλοι μαζί. Εύχομαι να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο»... πετώντας στα σύννεφα από τη χαρά της. Όταν τη ρωτήσαμε ως πρώην παίκτρια του «Survivor» να μας πει τη γνώμη της για τις επιδόσεις του αθλητή στα αγωνίσματα, μας απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Είναι πάρα πολύ καλός, για μένα, σε όλα τα αθλήματα».

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης όταν είχε πρωτοξεκινήσει το παιχνίδι είχε παραδεχτεί ότι είχε πάρει πολλές συμβουλές από τη Λάουρα. 

Ο Ολυμπιονίκης συγκεκριμένα είχε πει στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη πως η όμορφη Λάουρα του είχε δώσει κάποια tip «και νομίζω πως θα με βοηθήσουν…».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λάουρα είναι η μεγαλύτερη φαν του Μιχάλη, αφού του έχει μεγάλη αδυναμία και τον λατρεύει. Άλλωστε, το γνωστό ζευγάρι έχει ήδη κάνει το πρώτο βήμα στη σχέση τους, καθώς συγκατοικούν, ενώ η Λάουρα έχει ήδη γνωρίσει την κόρη του αθλητή από τον πρώτο του γάμο και έχουν άριστες σχέσεις.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει σχετικά με το πόσα χρήματα παίρνουν οι «Διάσημοι». Όταν, μάλιστα, η παρουσιάστρια πρόσφατα είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους για το αν τελικά ο Μιχάλης Μουρούτσος πήρε πολλά χρήματα, εκείνη αντέδρασε έντονα, απαντώντας: «Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι χρήματα παίρνει ο άλλος. Το ξέρει ο καθένας με το λογιστή του και την εφορία του. Το λέω γιατί και για εμάς πέρυσι αυτά έλεγαν με τα χρήματα. Δεν σε αφορά».  

Δημοσιεύθηκε στο «Secret», ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Σάββατο 17 Μαρτίου 2018