Εκτός Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε η σέξι Έλλη Παπαγγελή εξαιτίας ενός σχολίου της περί ΠΑΟΚ και «Βουλγάρων». Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε στο instagram σχετικά με ένα διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», το οποίο ανέφερε: «Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης». Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η όμορφη Ελλη έγραψε με νόημα: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η ίδια αργότερα έσβησε τη σχετική δημοσίευση από τον λογαριασμό της στο instagram, ωστόσο οι ιδιαίτερα σφοδρές αντιδράσεις που ακολούθησαν οδήγησαν στην αποπομπή της από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., κ. Λευτέρη Αυγενάκη, διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η κ. Αγγελική Ελλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις προσβάλλουν όλους τους Ελληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας», ήταν η λιτή ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας. Πάντως, πριν από την ανακοίνωση της διαγραφής της η Ελλη Παπαγγελή επιχείρησε να εξηγήσει τι εννοούσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν σχολίασε ότι σε περίπτωση επιστράτευσης «θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Οπως ανέφερε στο facebook: «Οταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο. Η ανάρτησή μου φυσικά δεν τα βάζει με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από την Πατρίδα μας.

Τη Θεσσαλονίκη τη λατρεύω γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Οσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών, που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας». Η Ελλη Παπαγγελή, που πολλές φορές εκφράζει την άποψή της μέσω των social media για την πολιτική, αλλά και για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, δεν περίμενε τόσες αντιδράσεις.

Σε επικοινωνία που είχε το «Secret» μαζί της ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά τη θέση της λέγοντας πως το πρόβλημα δεν είναι εκείνη.

«Δεν ήθελα να θίξω ούτε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ούτε τη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχω πολλούς φίλους και την οποία αγαπώ ιδιαίτερα. Με αυτόν τον τρόπο ήθελα απλώς να κατακρίνω τη θέση του συγκεκριμένου πυρήνα ανθρώπων, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν θέλουν να υπηρετήσουν την πατρίδα και σε περίπτωση επιστράτευσης θα απείχαν. Το πρόβλημα δεν είμαι εγώ, αλλά όλοι αυτοί που υπερασπίζονται τέτοιου είδους απόψεις, οι οποίες είναι και αντεθνικές και επικίνδυνες. Σε ό,τι αφορά τις γενικότερες αντιδράσεις για το post μου, επισημαίνω πως δεν με εξέπληξε, γιατί είναι γνωστό πως στην παρούσα πολιτική σκηνή δεν υπάρχει χώρος για γνήσιο πατριωτικό λόγο», κατέληξε.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018