Η επιτυχία δεν τον έχει αποµακρύνει από τους θαυµαστές του. Αντίθετα, αν και έχει ελάχιστο χρόνο σε σχέση µε το παρελθόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ξεχνά ποτέ τον κόσµο που συνεχίζει να τον αγαπά και να τον στηρίζει, γι' αυτό και µοιράζεται µαζί του πολλές σκέψεις. Έτσι έκανε και το περασµένο Σάββατο το βράδυ, σε ένα live chat στο Ιnstagram, όπου για µία ώρα περίπου µίλησε στους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο ίδιος δέχτηκε ερωτήσεις και απάντησε σε όσες µπορούσε. Ο δηµοφιλής νικητής του «Survivor 1» µιλούσε απλά, κάτι που εκτίµησαν πολύ οι θαυµαστές του. «Ντάνο, σε αγαπάµε γιατί παραµένεις απλός, παρά την τεράστια επιτυχία σου», του έγραφαν.

Φυσικά, δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι ερωτήσεις για τα µελλοντικά του σχέδια, αλλά εκείνος απάντησε, ακόµα και σε εκείνες που τον έφεραν σε δύσκολη θέση. Όπως όταν ρωτήθηκε για την Ντορέττα Παπαδηµητρίου.

«Τα προσωπικά είναι προσωπικά. Ακούγονται πολλά αυτή την περίοδο. Εγώ ήδη τοποθετήθηκα και αυτό που έχω να πω είναι πως δεν ντρέποµαι για τις επιλογές µου. Και ούτε κρύβω κάτι για το οποίο είµαι περήφανος», είπε µε ένα γλυκό ύφος και το σεβάστηκαν.

Φυσικά, τον ρώτησαν για το «Τατουάζ», που σηµειώνει επιτυχία στον Alpha. «Η Βάνα ∆ηµητρίου έχει πολλή φαντασία. Θα υπάρχει µια απίστευτη πλοκή. Θα γίνει κάτι πολύ ωραίο µε τη Νικόλ, κάτι που αφορά πολλές γυναίκες», είπε ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του µε τους ανθρώπους της σειράς. «Τους ευχαριστώ όλους πολύ. Είναι ευλογία που ξεκίνησα µε τέτοια οµάδα και υπόσχοµαι να γίνοµαι κάθε µέρα καλύτερος, να κάνω λιγότερα λάθη, για να µην κουραζόµαστε», είπε ο Γιώργος.

Σε ό,τι αφορά το βιβλίο του, που θα αναφέρεται σε όλα τα σηµαντικά γεγονότα της ζωής του, από τη γέννησή του µέχρι τη συµµετοχή του στο «Survivor», θα κυκλοφορήσει µάλλον τον Μάιο, ενώ µετά την έκδοση του βιβλίου θα γίνει µια περιοδεία, όταν τελειώσουν τα γυρίσµατα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Βλέπει φέτος «Survivor»; 'Οπως είπε, δεν προλαβαίνει. Έχει δει ελάχιστα, γι' αυτό και δεν µπορεί να έχει γνώµη. Όταν όµως ρωτήθηκε αν θα ήθελε να λάβει µέρος στο «Αll Star Survivor», αν και εφόσον γίνει, απάντησε µε σιγουριά: «Θα πάω τρέχοντας, εκτός αν έχω κάνει κανέναν µπέµπη µέχρι τότε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχουν τα επαγγελµατικά του. «Πρέπει να αφιερωθώ σε αυτά, έχω επιλέξει να κάνω λίγα πράγµατα και δεν είναι απλό αυτό που κάνω», είπε. «Έχεις µετανιώσει για κάτι;» ήταν ερώτηση κάποιου θαυµαστή του. «∆εν µετανιώνω. Υπάρχουν πράγµατα που έκανα, δεν µου άρεσαν και δεν θα τα ξανακάνω.

Αλλά µαθαίνω από τα λάθη µου. Είναι χρήσιµα και µας καλυτερεύουν», απάντησε. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το Πάσχα θα ταξιδέψει στο νησί του, στη Σκιάθο, για να περάσει χρόνο µε την οικογένειά του. «Μου λείπουν οι άνθρωποί µου. Ευτυχώς µιλάω στη µάνα µου τώρα µε βιντεοκλήση. Το έµαθε και µόνο που τη βλέπω είναι τροµερό!

Έχει γίνει σούπερ η µάνα µου!», τους είπε και το πρόσωπό του έλαµψε από χαρά. Τέλος, τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την τεράστια αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό του. «Βλέπω ότι είστε εκεί και στηρίζετε τις επιλογές µου. Είναι σαν να έχω µια µεγάλη οικογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι έχετε κάνει µέχρι στιγµής. Νιώθω ευθύνη απέναντί σας. Σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας σχόλια για το “Τατουάζ”.

Είµαι πολύ σκληρός µε τον εαυτό µου και θα κάνω ό,τι καλύτερο µπορώ. Μακάρι να µε αξιώσει ο Θεός να γνωρίσω έναν έναν από εσάς. Η Παναγιά µαζί σας», είπε ολοκληρώνοντας τη συνοµιλία µε τους fan του.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018