Έτοιµος να εγκαταλείψει οριστικά το «κλαµπ των εργένηδων» εµφανίζεται το τελευταίο διάστηµα ο «γαλάζιος» δήµαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος, σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret»,  έχει κάνει ήδη πρόταση γάµου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου, κόρη του πρώην προϊσταµένου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Το ζευγάρι αναµένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόµενο καλοκαίρι και συγκεκριµένα τον Ιούλιο, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, όπου σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές µας οι καλεσµένοι θα ξεπεράσουν τα 3.000 άτοµα. Το γεγονός αυτό έχει αποτρέψει το ζευγάρι από το να παραθέσει ανοιχτή δεξίωση και θα το γιορτάσουν σε κλειστό κύκλο, όπως έχουν αποφασίσει µέχρι στιγµής.

Εξάλλου, οι εποχές δεν επιτρέπουν προκλήσεις και δη από τοπικούς άρχοντες, αν και ο δήµαρχος Γλυφάδας ήταν ανέκαθεν χαµηλών τόνων, όπως παραδέχονται οι φίλοι του από τα χρόνια της προεδρίας του στην ΟΝΝΕ∆.

Το πρόσωπο-έκπληξη στο Μυστήριο θα είναι ο κουµπάρος του ζευγαριού, το όνοµα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο µυστικό.

Ωστόσο, το µυαλό όλων όσοι γνωρίζουν από παλιά τον πρώην ευρωβουλευτή πηγαίνει στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραµανλή, µε τον οποίο ο Γιώργος Παπανικολάου διατηρεί στενές πολιτικές, φιλικές και οικογενειακές σχέσεις. Βλέπετε, µπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να µην εµφανίζεται συχνά ούτε σε πολιτικού τύπου εκδηλώσεις αλλά ούτε και σε κοινωνικές περιστάσεις, ωστόσο η αδυναµία που έχει στον δήµαρχο Γλυφάδας δεν µπορεί να κρυφτεί.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανικολάου διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕ∆ την περίοδο της προεδρίας Καραµανλή στη Νέα ∆ηµοκρατία, από όταν και χτίστηκε µια σχέση µε δυνατά θεµέλια.

Δημοσιεύθηκε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018