Για περισσότερο από ένα χρόνο, το Sports Illustrated έψάχνε ένα πρόσωπο, για αυτό που ονομάζει το επόμενο μεγάλο αστέρι των μαγιό. Κατάφερε να βρει δύο, και ένα από αυτό είναι ο Camille Kostek, η ξανά φίλη του Gronkowski.

Η ίδια όταν ανακοινώθηκε το όνομα της δήλωσε:

 «Αν δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι εδώ, δεν θα το έκανα», δήλωσε ο Kostek. «Ήταν μια τέτοια αναζωογονητική, συναρπαστική στιγμή για μένα να γίνω μοντέλο και να εκπροσωπήσω τέτοια μια εταιρεία που αγκαλιάζει γυναίκες κάθε εμφάνισης και κιλών . Ήταν τόσο ωραίο να μην έχεις την πίεση να γίνεις κάποια άλλη, κάνεις μια τέτοια φωτογράφηση. Αυτό ακριβώς θέλω να αντιπροσωπεύσω ως γυναίκα.»

"Θέλω απλώς να στείλω το καλύτερο δυνατό μήνυμα στις γυναίκες και είμαι τόσο ευγνώμων γιατί δεν είχα ποτέ σκεφτεί να ασχοληθώ με το μόντελινγκ.

Με καταγωγή από το Κονέκτικατ, η Camille ήξερε από παιδί, ότι μεγαλόνωντας θα γίνει διάσημη. Η ίδια δημιουργούσε συχνά παραστάσεις για τους γονείς της και από την ηλικία των 3 ετών έκανε μαθήματα χορού. Στη συνέχεια, μέχρι τα 7 της, η Kostek ανταγωνίζονταν και σε εθνικό επίπεδο.

«Ήμουν πάντα το μικρό "σφουγγάρι" στο πίσω μέρος ανάμεσα σε όλα αυτά τα ψηλά κορίτσια», αστειεύτηκε.

"Ήθελα πάντα να είμαι ένα βήμα μπροστά, και υπήρχαν τόσες πολλές διαδρομές που θα μπορούσα να κάνω επαγγελματικά ... Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ ποδόσφαιρο αλλά και άλλα αθλήματα".

Η Camille Kostek είναι μια 25χρονη πρώην cheerleader-μέχρι τα 19ης ήταν cheerleader στην ομάδα των New England Patriots, και δηλώνει πως το να γίνει κάποια κοπέλα καλή cheerleader, δεν χρειάζεται μόνο η εμφάνιση, αλλά και η προσωπικότητα-η οποία κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και όπως φαίνεται τα πηγαίνει περίφημα.

Image result for Camille KostekRelated image

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr