Τις πιο ευτυχισµένες στιγµές της ζωής της ζει η «σιδηρά κυρία» της ενηµέρωσης, Ελλη Στάη, καθώς θα παντρέψει το µοναχοπαίδι της, Μάρκο (από τον γάµο της µε τον ∆ηµήτρη Κατσίµη), που του έχει τεράστια αδυναµία. Ο Μάρκος Κατσίµης και η σύντροφός του, Φαίη Κουτζούκου, ετοιµάζονται πυρετωδώς για να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα και το «Secret» εξασφάλισε αποκλειστικά το προσκλητήριο του γάµου του ζευγαριού.

Το Μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 7 το απόγευµα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού και θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λίµνη Βουλιαγµένης. H Ελλη Στάη πετάει στον έβδοµο ουρανό, αφού ο Μάρκος, που της µοιάζει απίστευτα, είναι ο σηµαντικότερος άνθρωπος στη ζωή της.

Παράλληλα, εκτιµά και συµπαθεί πολύ τη Φαίη, αφού, εκτός από ωραία κοπέλα, είναι και δυναµική και µε ό,τι καταπιάνεται το φέρει εις πέρας µε µεγάλη επιτυχία. H Ελλη πάντα έχει να λέει τα καλύτερα για τον µοναχογιό της. «Από µικρό προσπάθησα να τον ισορροπήσω σε όλα τα ζητήµατα.

Να ξεκινήσει την πορεία του στη ζωή ως ένας ταπεινός άνθρωπος.

Ακόµη και τα οικονοµικά του ήταν µετρηµένα. ∆εν ήθελα να νιώθει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Θέλησα το παιδί µου να πατάει γερά στη γη και να µη µεγαλώσει ευνουχισµένο», έχει δηλώσει η δηµοσιογράφος στο παρελθόν σε συνέντευξή της και όπως φαίνεται τα έχει καταφέρει. «Πάντα µιλάγαµε πολύ, συζητούσαµε. Πολλές φορές ερχόταν προς τη δική µου µεριά για να µε συµβουλέψει ή για να µου πει ένα λάθος µου.

Ο,τι έκανα κι εγώ. Είµαι περήφανη για τη σχέση που έχω µε τον γιο µου», είχε πει η γοητευτική δηµοσιογράφος. Σηµειώνεται πως η Φαίη Κουτζούκου είναι η κόρη της γνωστής δικηγόρου και νοµικής συµβούλου του ∆ιεθνούς Αερολιµένα Αθηνών, Βένιας Παπαθανασοπούλου. Εχει αποφοιτήσει από τη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών, έχει µεταπτυχιακό από το Πανεπιστήµιο της Νέας Καλιφόρνιας και είναι διαχειρίστρια προγραµµάτων στο Ιδρυµα Μποδοσάκη, ενώ έχει αναπτύξει µεγάλο έργο στη ΜΚΟ «Solidarity Now».

Δείτε το προσκλητήριο