Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο διάσημος «Ντάνος» μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα και την προσωπική του ζωή ενώ παραδέχτηκε ότι είναι μόνος του στη ζωή.

Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε αν φλερτάρει μέσω των social media ενώ εκείνος παραδέχτηκε τη λατρεία που τρέφουν ορισμένες θαυμάστριες προς το πρόσωπό του.

Σε ό,τι αφορά στο νέο του τηλεοπτικό βήμα στο Τατουάζ, ρωτήθηκε για τις ερωτικές σκηνές και είπε: «Με δυσκόλεψε η δεύτερη με το φιλί στα βραχάκια», αφού και ο σκηνοθέτης τον είχε παροτρύνει να είναι πολύ ρεαλιστική.

Εξάλλου, είναι τόσο μεγάλη η απήχηση του εν λόγω σίριαλ στο κοινό που αρκετοί τον φωνάζουν Στέφανο, όπως δηλαδή το όνομά του στη σειρά. «Ο Στέφανος έχει ξεπεράσει τον Γιώργο», είπε.

Ο Ντάνος παραδέχτηκε ότι απέρριψε δύο πρωταγωνιστικούς θεατρικούς ρόλους και υπογράμμισε:

«Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις αρκετά σοβαρές. Κατανόησαν και οι δύο ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καινούριος στο χώρο της υποκριτικής και το σίριαλ στο οποίο συμμετέχω έχει πολλές απαιτήσεις. Βήμα βήμα και θα δούμε. Ο ένας ρόλος ήταν πάρα πολύ γνωστός από παλιά ταινία με πολύ μεγάλη βαρύτητα και ο άλλος ρόλος είναι κωμωδία. Δεν μπορώ να πω γιατί θα καταλάβεις ακριβώς. Είναι μεγάλες παραγωγές».