Το καλύτερο γκολ της ζωής του ετοιμάζεται να βάλει ο παίκτης του Ολυμπιακού Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αυτή τη φορά δεν θα φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», αλλά το γαμπριάτικο κοστούμι, αφού το γκολ θα μπει στην... καρδιά της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας-Σοφίας Καλούλη, με την οποία θα παντρευτεί.

Το ζευγάρι είναι πάνω από δύο χρόνια μαζί και ο έρωτάς τους παραμένει δυνατός, όπως την πρώτη ημέρα, γι’ αυτό είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Καρίμ και Αλεξάνδρα-Σοφία επεφύλαξαν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα μια ξεχωριστή έκπληξη, αφού πριν από μερικά 24ωρα δημοσίευσαν και τη σχετική αγγελία του γάμου τους, που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το «Secret».

«Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, γεννηθείς εις Αρνταμπίλ Ιράν, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, και η Αλεξάνδρα-Σοφία Καλούλη, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Βάρης Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν.

Ο γάμος θα γίνει στη Βούλα Αττικής», έγραφε η αγγελία σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Με φουλ τις μηχανές, αλλά και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ο μέλλων γαμπρός και η μέλλουσα νύφη τρέχουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον σχετικό προγραμματισμό του γάμου. Μπορεί να έχουν συμβουλευτεί ειδικούς για να στήσουν το σκηνικό της ομορφότερης ημέρας της ζωής τους, όμως έχουν φροντίσει να βάλουν και τη δική τους πινελιά την ημέρα του γάμου, εντυπωσιάζοντας και εκπλήσσοντας φίλους και συγγενείς που θα παραβρεθούν στην τελετή.

Καρίμ και Αλεξάνδρα-Σοφία είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και έχουν χτίσει βήμα-βήμα τη σχέση τους. Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Εκείνος άσος του γηπέδου και παίκτης του Ολυμπιακού, εκείνη Ελληνοαμερικανή επιχειρηματίας, που ασχολείται με τα ναυτιλιακά και έχει μάλιστα δική της επιχείρηση.

Ηταν έρωτας από την πρώτη ματιά, ωστόσο εκδηλώθηκε αφού οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και γνωρίστηκαν καλά, αρχικά ως φίλοι. Πολύ γρήγορα όμως διαπίστωσαν ότι ταιριάζουν και ότι ο ένας ανακάλυψε στον άλλον το «μοναδικό» που αναζητούσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξάνδρα-Σοφία επηρέασε τόσο τη ζωή και τα συναισθήματα του ποδοσφαιριστή, που δεν ήθελε να αλλάξει τίποτα στην καριέρα του, αλλά και στη ζωή του ούτε καν σκέφτηκε να φύγει από την Ελλάδα, προκειμένου να είναι κοντά στην αγαπημένη του. Πέρασαν αμέσως στο επόμενο βήμα, που ήταν αυτό της συγκατοίκησης, και από τότε ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι.

Ο Καρίμ πρότεινε στην καλλονή αγαπημένη του να συγκατοικήσουν στο σπίτι του στη Γλυφάδα και η Αλεξάνδρα-Σοφία δέχτηκε με χαρά την πρότασή του, σίγουρη πια για τα συναισθήματα και την πορεία της σχέσης τους.  

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Ο ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε ούτε στιγμή τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του ΑλεξάνδραΣοφία και μάλιστα φρόντισε ο ρομαντισμός και ο έρωτάς του να είναι το κύριο σκηνικό της... πρότασης γάμου που έκανε στη μέλλουσα σύζυγό του. Η πρόταση γάμου του Καρίμ στην ΑλεξάνδραΣοφία έγινε στην Αυστραλία, μέσα σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και σε έναν χώρο που ξάφνιασε τους πάντες.

Ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στη μακρινή ήπειρο για ταξίδι αναψυχής, επισκέφθηκαν γνωστό εστιατόριο και μάλιστα παρόντες ήταν και οι γονείς της Αλεξάνδρας-Σοφίας. Εκεί ο Καρίμ, ξαφνιάζοντας τους πάντες, την αγαπημένη του, τους γονείς της, αλλά και όσους εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο εστιατόριο, έκανε τη μεγάλη κίνηση.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος και μπροστά στους γονείς της, ο Ανσαριφάρντ έβγαλε ένα πανάκριβο σμαραγδένιο δαχτυλίδι από την τσέπη του, το πρόσφερε στην αγαπημένη του και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. Εκείνη, φυσικά, δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της και συγκινημένη είπε το περίφημο «ναι» που περίμενε ο γαμπρός.  

Δημοσιεύθηκε στο Secret, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Σάββατο 5 Μαΐου 2018