Υπήρξε ένας από τους βασικούς λόγους για να βλέπουν οι άντρες τηλεόραση. Η αιτία για να παραμένουν κολλημένοι με τις ώρες στην μικρή οθόνη.

Την Χριστίνα Μουστάκα την πρωτογνωρίσαμε στο τηλεοπτικό πλευρό του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στο Ράδιο Αρβύλα και από εκείνη τη μέρα κανείς δεν την ξέχασε. Πώς θα μπορούσε άλλωστε...

Η όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια μπορεί να είναι ο κρυφός πόθος χιλιάδων ανδρών αλλά εκείνη έχει μάτια για τον σύντροφό της. Έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο αλλά κι ένα κορμί που αναδεικνύεται ό,τι και να φορέσει.

Ακόμα και στην πιο απλή της εμφάνιση η Χριστίνα Μουστάκα ξέρει να τραβάει τα βλέμματα.

Η Χριστίνα Μουστάκα αποφάσισε εδώ και δύο χρόνια να μείνει μακριά από την τηλεόραση, μετά την συμμετοχή της στην καθημερινή εκπομπη της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon κρατώντας επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media.

Η περσόνα ενημερώνει τους followers της, που και που, για το που βρίσκεται και για το τι κάνει με τα στιγμιότυπά της με μαγιό και δημιουργίες που αναδεικνύουν το μπούστο της να ανεβάζουν κάθε εποχή τον υδράργυρο στα ύψη.

Η Χριστίνα, άλλωστε, είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της εγχώριας σόουμπιζ με τις καμπύλες της να μπορούν να εξολοθρεύσουν κάθε αντρική καρδιά.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr