Δύσκολα περνάει 24ωρο που να μην ασχοληθεί κανείς με τις Kardashian. Και μπορεί η φωτογραφία με τα παιδιά της γυμνά στη μπανιέρα να μην είχε το αποτέλεσμα που η ίδια ήθελε, δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για την δική της αρετουσάριστη και δίχως make up φωτογραφία, η οποία από εχθές κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πολύ λίγες φορές φορές η reality star φωτογραφίζεται ή κυκλοφορεί αμακιγιάριστη, οπότε ένα δέος και ένας θαυμασμός μας δημιουργείται κάθε φορά που την βλέπουμε έτσι. Και αυτό γίνεται γιατί είναι εξίσου όμορφη και χωρίς μακιγιάζ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που δεν εμφανίζεται πιο συχνά φυσική και άβαφη. Λίγο πριν η Kim μας δείξει τα παιδάκια της, η οποία φωτογραφία δεν είχε και τόσο καλές κριτικές και σχόλια, ανέβασε μία φωτογραφία της, στην οποία είναι τελείως άβαφη.

Ούτε λίγο… φώτοσοπ! Και είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη και λαμπερή. Και την ίδια άποψη φαίνεται πως είχε και η αδερφή της Khloe Kardashian, η οποία της σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της. Φυσικά κι έχει κι εκείνη τις ατέλειες της –ακόμη και με μαύρους κύκλους την έχουμε δει- είναι όμως μακράν πολύ πιο ωραία έτσι παρά με όλο αυτό το μακιγιάζ και το ρετούς που κάνει σε κάθε της λήψη. Δεν συμφωνείς;