Ήταν η «άτυχη» του «Survivor», αφού ο τραυματισμός της στοίχισε την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι. Η Ειρήνη Κολιδά όμως δεν έπαψε να χαμογελά. Κορίτσι με θετική σκέψη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της, συνέχισε να πιστεύει πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Επέστρεψε νωρίτερα στον γιο της, Αλέξανδρο, συνέχισε τις θεραπείες της, ανάρρωσε και κάνει αυτό που αγαπά. Γυμναστική! Παράλληλα συμβουλεύει μέσω των social media τους φίλους της για τον σωστό τρόπο ζωής, προτείνει ασκήσεις, διατροφικά μυστικά και ιδέες για μέρες γεμάτες ενέργεια. Από σήμερα, μέσα από την πρεμιέρα της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα μπορεί να μιλά άμεσα στους τηλεθεατές από την εκπομπή «Ιt’s your life», που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:30: «Είχα πει ότι θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να αφορά στην υγεία και ήρθε η πρόταση. Είμαι πολύ χαρούμενη, πρόκειται για μια εξωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ και όλοι δίνουμε το 100%».Με το κανάλι δεν είχε ποτέ πρόβλημα, παρά τα όσα γράφτηκαν, και η ίδια το ξε καθαρίζει. «Όλη μου η δυσαρέσκεια ήταν με την Acun Medya και όχι με τον ΣΚΑΪ», τονίζει.

Η εκπομπή βασίζεται στο ευ ζην. Ένα γυναικείο μαγκαζίνο με θέματα που θα κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητα των γυναικών. Κάτι πάνω στο αντικείμενό της: «Ναι, είναι πάνω σε αυτό που ήθελα να κάνω και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό». Ωστόσο, υπήρχαν προτάσεις που δεν της ταίριαζαν. «Μετά το “Survivor”, μου έγιναν κάποιες προτάσεις που δεν με αντιπροσώπευαν, γι’ αυτό και δεν τις δέχτηκα. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, οπότε είμαι χαρούμενη που είπα τότε “όχι”!», δηλώνει στο «Secret». Στην εκπομπή θα είναι μαζί της και η Ιλένια Ουίλιαμς, που θα παρουσιάζει ενδιαφέροντα θέματα: «Η Ιλένια είναι η κατάλληλη κοπέλα για να μοιραστού με την εκπομπή. Έχουμε ταιριάξει πολύ, είναι ένα αξιόλογο παιδί και με χαρά δουλεύω μαζί της».

ΠΕΡΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Η Ειρήνη έχει τον μικρό Αλέξανδρο, που λατρεύει και θέλει να περνά πολύ χρόνο μαζί του: «Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι. Να βρίσκεις χρόνο για το παιδί σου». Η Ειρήνη τον τελευταίο καιρό είναι μαζί με τον πρωταθλητή και προπονητή κολύμβησης Χρήστο Μποφίλιο και δεν κρύβει πια τη σχέση της: «Λόγω χαρακτήρα, αν δεν ήμουν σίγουρη, δεν θα έκανα δημόσια εμφάνιση. Στον Χρήστο με κέρδισε η καλοσύνη που καθρεφτίζεται στο πρόσωπό του. Έχει κατανόηση, μπορεί να μη με βλέπει όσο θα ήθελε, αλλά με επιμονή και υπομονή και όταν κάτι το θέλεις, το πετυχαίνεις», εξηγεί, καθώς η σχέση τους δυναμώνει. Την απιστία δεν τη συγχωρεί. «Θέλω να υπάρχει ειλικρίνεια. Στον έρωτα τα δίνω όλα και τα θέλω όλα», τονίζει. 

Ήδη έχει κάνει έναν γάμο. Σκέφτεται να το επαναλάβει; «Δεν μου έχει περάσει ποτέ από τον νου, απλά τότε έγινε. Δεν ήμουν η γυναίκα που ήθελε γάμο. Ομως ποτέ δεν λέω ποτέ», παραδέχεται, ενώ για ένα ακόμα παιδί δεν λέει όχι: «Ναι, θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά, έχω να δώσω πολλά ακόμα ως μητέρα». Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή της, ήταν ο θάνατος του πατέρα της. Τον λάτρευε. «Τον έχασα πριν από δύο χρό νια. Θυμάμαι την τρυφερότητά του. Τα παιχνίδια μας. Ξέρεις, λόγω του παιδιού δεν είχα την ευκολία να ξεσπάσω όπως θα ήθελα...», εξηγεί.Το «Survivor» της άνοιξε πόρτες και δεν την ενοχλεί που τη θυμούνται από αυτό. «Από εκεί ξεκίνησα και με έμαθαν! Τώρα, αν στο μέλλον κάνω άλλα πράγματα, θα με προβληματίσει αν με θυμούνται μόνο από αυτό. Αλλά για την ώρα, αυτή είμαι για τον κόσμο», ολοκληρώνει.