Το 32χρονο κορίτσι από την Ρωσία με τα εκφραστικά μάτια και τις υπέροχες αναλογίες, οι οποίες κατάφεραν να της εξασφαλίσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ όλα αυτά τα χρόνια, ανεβάζει στα ύψη τον υδράργυρο με το Instagram της και οι φανατικοί της χαίρονται να «χαζεύουν» τις φωτογραφίες της που ανεβάζει.

Αυτή τη φορά, το τοπ μόντελ μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της, σε κάποιον εξωτικό προορισμό, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ εντυπωσιακό. Δείχνοντας την πίσω της όψη και ποζάροντας στην άμμο με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Irina Shayk είχε πενταετή σχέση με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, που τελείωσε τον Ιανουάριο του 2015. Από τις αρχές του 2015 όμως, η Irina βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Bradley Cooper.

Τον Νοέμβριο του 2015, ο Cooper μετακόμισε στο διαμέρισμά της στο West Village της Νέας Υόρκης, και στις 21 Μαρτίου 2017, η Irina Shayk και ο Bradley Cooper υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη, που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες. Δείτε την συνέχεια στο Lifeviews.gr