Η Nikki Valentine είναι Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή στη χώρα της μέσα από το «Τhe Voice» και πλέον είναι πασίγνωστη ανά τον κόσμο λατρεύοντας την ηλεκτρονική μουσική όπου δίνει πόνο και ρέστα σε κάθε της παρουσία.

 Τα τελευταία 10 χρόνια της καριέρας της, έχει επιτυχίες όπου μπήκαν στο top5 του iTunes, όπως το Cha Cha Boom, Do It, Drunk και το Papa’s World όπου έφτασε στην κορυφή του iTunes στην Βραζιλία και στην Ισπανία.

 Τώρα πια έχοντας ως βάση της το Λος Αντζελες εδραιώνει τη διεθνή της καριέρα έχοντας πρόσφατα εμφανίσεις σε πάνω από 7 χώρες.

Αυτό το Mundial μπορεί να μην βρίσκεται στην Βραζιλία, αλλά κρατάει την παράδοση παρακολουθώντας φανατικά κάθε αγώνα της πατρίδας της, ελπίζοντας όπως μας δήλωσε να κατακτήσουν για 6η φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το www.Fightbook.gr ήρθε σε επαφή με την καυτή Βραζιλιάνα και την ρωτήσαμε για τις προτιμήσεις της όσον αφορά ποιοι είναι οι αγαπημένοι της παίκτες και ποιόν θεωρεί πιο σέξι, δηλώνοντας μας τα εξής: «Υποστηρίζω όλους τους παίκτες μας, δυστυχώς λόγο του φόρτου εργασίας μου δεν είχα χρόνο να δω τα προκριματικά, αλλά δεν χάνω αγώνα της εθνικής μας σε αυτό το Μundial. Όλοι η ομάδα μας είναι καλή, με ποδοσφαιριστές άρτια προετοιμασμένους ξεχωρίζοντας τον Neymar που πραγματικά τον λατρεύω! Όσον αφορά ποιόν θεωρώ τον πιο σέξι πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά (γέλια)! Αφού τσέκαρα όλους τους ποδοσφαιριστές μας θεωρώ πιο καυτό παίκτη τον τερματοφύλακα μας, Alisson Becker, πραγματικά είναι πανέμορφος!»

Η Νikki αυτή τη στιγμή είναι σε στενή συνεργασία με τον Εliad Cohen (photo) όπου οργανώνουν την παγκόσμια τουρνέ τους «Papa's Princess world tour», ενώ μας εκμυστηρευτικέ ότι τον Αύγουστο θα βρεθεί στη Μύκονο να απολαύσει το νησί με αφορμή το Xlsior festival, όπου δώσαμε εκεί το ραντεβού μας για να παρτάρουμε!

Δείτε τις φωτογραφίες στο Fightbook.gr