Χωρίς αμφιβολία, η διάσημη ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία εκείνων των γυναικών, που δεν έχουν ηλικία. Βλέποντας την, πολύ δύσκολα, μπορείς να πιστέψεις ότι η Halle Berry έχει κλείσει μισό αιώνα ζωής! Κι όμως.

Η μικροκαμωμένη ηθοποιός (έχει ύψος 1.65) και μητέρα δύο παιδιών, έχει εμμονή με τη γυμναστική και κυρίως με τη γιόγκα.

Έχει γίνει για εκείνη τρόπος ζωής και με μία επίσκεψή στον προσωπικό της λογαριασμό, μπορεί κανείς να διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, ανεβάζει φωτογραφίες την ώρα που γυμνάζεται και η μία ανάρτηση της είναι πιο «καυτή» από την άλλη.


Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται ότι το έριξε περισσότερο στη γυμναστική, μετά το άδοξο τέλος της σύντομης σχέσης της με τον Βρετανό παραγωγό της Rihana και του Eminem, Alex Da Kind, τον περασμένο χειμώνα.

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους, η Berry είχε ανεβάσει ένα post στο Instagram, με το μήνυμα «Τελείωσα με τους έρωτες». Η αλήθεια είναι πως στα προσωπικά της δεν είχε την ίδια τύχη κι επιτυχία, με τα επαγγελματικά της. Στο ενεργητικό της μετράει τρία διαζύγια και όλα τους ήταν επεισοδιακά. Το τελευταίο ήταν με τον Γάλλο ηθοποιό, Ολιβιέ Μαρτίνεζ με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ χώρισαν με άσχημο τρόπο το 2015.

Κάτι παραπάνω από άσχημο ήταν και το τέλος της σχέσης της με τον Γκάμπριελ Όμπρι. Με το μοντέλο απέκτησε την κόρη της και για αρκετά χρόνια μετά το χωρισμό τους βρίσκονταν σε ανοιχτή δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά της.


Οι διαφορές και τα προβλήματα με τους πρώην της ανήκουν στο παρελθόν και σήμερα η Halle έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της, στην καριέρα της κι εννοείται και στη γιόγκα.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr