Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου, γόνος μίας από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας μας, είναι μια κοσμοπολίτισσα, που όμως δεν ξεχνά την αγάπη της για την Ελλάδα. Και φέτος λοιπόν βρέθηκε στη Μύκονο – άλλωστε, θεωρείται από τους πιο «φανατικούς θαμώνες» του διάσημου νησιού, καθώς τις τελευταίες χρονιές το επισκέπτεται ανελλιπώς με πολλούς φίλους της.

Οπως έχει παραδεχτεί η ίδια, τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, καθώς από τότε που θυμάται τον εαυτό της ταξιδεύει. Η χρυσή κληρονόμος απόλαυσε τις παραλίες της Μυκόνου και φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει βόλτες με κότερο, παρέα με φίλους.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό πόζαρε με ένα εντυπωσιακό μαγιό και το καλλίγραμμο κορμί της δεν πέρασε απαρατήρητο. Εχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, ενώ ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων, το Venyx. Ετσι, όλες οι εμφανίσεις της είναι προσεγμένες και ακόμα και τα μαγιό της ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας και συνοδεύονται με αξεσουάρ απολύτως ταιριαστά. Σήμα κατατεθέν της αποτελεί το σετ από τα βραχιολάκια που φορά στα πόδια και φυσικά είναι από την προσωπική της συλλογή.

Στο «νησί των ανέμων» όμως η Ευγενία Νιάρχου δεν διασκεδάζει μόνο. Η δουλειά άλλωστε έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή της. Ακόμα και στις διακοπές φροντίζει να ενημερώνεται και να κάνει σχέδια για να υλοποιεί διάφορα projects που έχει στον προγραμματισμό της. Τον προηγούμενο μήνα, μάλιστα, ο εκδοτικός οίκος Assouline και η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασαν το λανσάρισμα του βιβλίου «Mykonos Muse» και την καλοκαιρινή συλλογή του Venyx στο ξενοδοχείο «Belvedere» στη Μύκονο. Το «παρών» έδωσε πλήθος λαμπερών προσώπων, η Λίζυ Μανωλά, φωτογράφος και συγγραφέας του λευκώματος, και ο Alexandre Assouline, του εκδοτικού οίκου που υπογράφει το βιβλίο.

Οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι είχαν δώσει από καιρό το συγκεκριμένο ραντεβού με τις δύο οικοδέσποινες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά και τη νέα καλοκαιρινή συλλογή κοσμημάτων που υπογράφει η Ευγενία Νιάρχου και έχουν γίνει ανάρπαστα. Τα κοσμήματα της χρυσής κληρονόμου είναι γνωστά για το μοναδικό στυλ τους, που συνδυάζει ρετρό και φουτουριστική αισθητική. Οι καθαρές και απλές γραμμές του Venyx επαναπροσδιορίζουν το παλιό και το μετατρέπουν σε καινούργιο.