Tα καταγάλανα νερά και ο καυτός ήλιος της χώρας μας φαίνεται ότι έχουν γοητεύσει για τα καλά την κόρη του Ζόραν Ζάεφ, η οποία έχει επιλέξει και φέτος για τις διακοπές της τις ελληνικές παραλίες. Η Αλεξάνδρα Ζάεβα, που επισκέπτεται τακτικά τα τιρκουάζ νερά της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, ξεκίνησε το καλοκαιρινό της τουρ από τη Χαλκιδική και συνεχίζει με διακοπές στο Ιόνιο.

Η 23χρονη καλλονή και «γκουρού» των social media της γειτονικής χώρας (οι θαυμαστές της στο Instagram ξεπερνούν τις 21.000) δεν παρέλειψε να ποζάρει με φόντο τις χρυσαφένιες αμμουδιές και το μαγικό τοπίο της Κέρκυρας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ιβάν Προντάνοφ. Πήγε στις πιο διάσημες γωνιές του νησιού και κολύμπησε στο Πόρτο Τιμόνι, που είναι το όνομα μιας διπλής παραλίας κοντά στο χωριό Αφιώνας, στη δυτική ακτή. Ακόμα, ανηφόρισε στο βορειότερο σημείο του νησιού, που δεν είναι άλλο από το Ακρωτήρι Δράστης, μετά το χωριό Περουλάδες, και σε απόσταση 38 χλμ από το κέντρο της Κέρκυρας.

Οι εντυπωσιακοί σχηματισμοί που δημιουργεί το φυσικό τοπίο μάγεψαν το νεαρό ζευγάρι, που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την όμορφη εικόνα. Κάποιες από τις λήψεις απαθανατίζουν μόνη της την Αλεξάνδρα και άλλες μαζί με τον σύντροφό της. Με αναλογίες μοντέλου, η κόρη του πρωθυπουργού των Σκοπίων δίνει τροφή στους θαυμαστές της με φωτογραφίες που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες του χώρου της μόδας. Τα μαγιό της, πάντα διαφορετικά και απολύτως προσεγμένα, αναδεικνύουν το αψεγάδιαστο κορμί της και δεν αφήνουν περιθώριο να μην την προσέξεις. Ο Ζόραν Ζάεφ είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και δύσκολα της χαλάει χατίρι, παρά το γεγονός ότι τα ακριβά της γούστα και οι υπερπολυτελείς και μακράς διαρκείας διακοπές της αποτελούν ίσως πρόκληση για τους πολίτες των Σκοπίων.