Είναι διάσημη για το γεγονός ότι είναι εγγονή του Ferruccio Lamborghini, ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, και από την συμμετοχής της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore».

Η Elettra Miura Lamborghini γεννήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας στις 17 Μαΐου 1994 και μετακόμισε στο Μιλάνο σε ηλικία τριών ετών. Είναι η κόρη του Tonino Lamborghini και της Luisa Lamborghini, εγγονή του διάσημου Ιταλού κατασκευαστή αυτοκινήτων Ferruccio Lamborghini. Έχει τέσσερα αδέρφια, και πριν μπει για τα καλά στη showbiz, ήταν επαγγελματίας αναβάτης με δικά της άλογα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Elettra δηλώνει ότι είναι αμφιφυλόφιλη. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2016, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Interviú» είπε χαρακτηριστικά ότι: «Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια, θα χρειαζόταν τουλάχιστον δεκατρείς εποχές για να αποφασίσω τ μου αρέσει περισσότερο». Αυτό ήταν και ένα από τους βασικούς λόγους που φωτογραφήθηκε γυμνή στην ιταλική έκδοση του «Playboy» και στο ισπανικό περιοδικό «Interviú» τον Μάιο και τον Ιούλιο του 2016, αντίστοιχα, και το 2018 στο Maxim της Ιταλίας.. Δείτε ακόμα ένα μεγαλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr