Μετά αρκετά χρόνια κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν, το Σάββατο, με τα δεσμά του γάμου, ενώπιον 350 καλεσμένων.

Το μυστήριο τελέστηκε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά -που ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού - στη Βαρυμπόμπη, ενώ η τελετή δίπλα στη λίμνη, όπου στη συνέχεια το ζευγάρι έφυγε με την κόρη του μέσα σε βάρκα με λευκά μπαλόνια να γεμίζουν τον ουρανό.

Η Υβόννη Μπόσνιακ φορούσε ένα λευκό εξώπλατο νυφικό με τιραντάκι, άκρως εντυπωσιακή με τον Αντώνη Ρέμο να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της

Στη λίστα των καλεσμένων ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Στις εκπλήξεις η παρουσία του Eros Ramazzotti με την γυναίκα του, ο οποίος αφιέρωσε και τραγούδια του στο ζευγάρι.

Η βραδιά ξεκίνησε και το λαμπερό ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου», ενώ ο Χρήστος Δάντης τραγούδήσε την επιτυχία του «Ένα τραγούδι ακόμα» και το ζευγάρι χάρισε στους 350 καλεσμένους, έναν ρομαντικό χορό.

Ο γαμπρός χόρεψε ζεϊμπέκικο με τους φίλους του και την αγαπημένη του να τον χειροκροτούν. Όσο για το τραγούδι που χόρεψε; «Θα κάνω ό,τι μου αρέσει τελικά»... κλασσικό και αγαπημένο της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο