Το design, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και η τιμή των laptop, desktop και tablet είναι τα κύρια στοιχεία που τους ενδιαφέρουν. Ένα τρίπτυχο που είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο μέχρι να κατασταλάξουν και να βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο και θα ανταποκρίνεται καλύτερα στα «θέλω» τους.

Παρακάτω κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους φοιτητές αρχικά να καταλάβουν τι από τα τρία – αν όχι και τα 3 – είναι η ιδανικότερη επιλογή για αυτούς:

Για τους φοιτητές που θέλουν να συνδυάσουν σπουδές και gaming, τα desktops είναι η καταλληλότερη επιλογή, διότι θα έχουν υψηλές επιδόσεις και κανένα άγχος για την μπαταρία.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται περισσότερο να το χρησιμοποιούν ως «εργαλείο» στις παραδόσεις και τα μαθήματα και να κρατάνε σημειώσεις, τότε τα tablets είναι η ιδανική επιλογή, διότι έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και είναι εύχρηστα για τις σημειώσεις τους.

Τέλος για τους φοιτητές που θέλουν πιο απλή χρήση και κυρίως να δουλεύουν εργασίες τους, προτείνουμε τα laptops.

Για την τελική επιλογή όμως, το καλύτερο είναι ένα «testdrive» σε κάποιο κατάστημα Public, όπου θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με το laptop, desktop ή tablet που έχουν βάλει στο μάτι, και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού των Public θα έχουν όλη τη βοήθεια και πληροφορία που χρειάζονται για να πάρουν την τελική απόφαση.

Φυσικά, το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της τεχνολογίας δεν τελειώνει εκεί… αλλά θα έχουν και την καταλληλότερη ευκαιρία να επιλέξουν και τα υπόλοιπα περιφερειακά είδη με αμέτρητα αξεσουάρ.

Καλή φοιτητική χρονιά!