Η εντυπωσιακή ξανθιά με τα δίμετρα πόδια θα σας κάνει να αγαπήσετε τα ζώα. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία και τώρα εργάζεται στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων.

Έχει ύψος 1.83, είναι Παρθένος στο ζώδιο, έχει ως χόμπι τη γυμναστική (έτσι εξηγείται το καλλίγραμμο κορμί που… κόβει την ανάσα) και περίπου ένα μήνα διαθέτει το δικό της κανάλι στο youtube, μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές για τα ζώα!

Η Έφη εκτός από κτηνίατρος, είναι και μια σέξι γυναίκα και αρκετά συχνά ποστάρει «καυτές» πόζες της στο Instagram.

Πριν από μερικούς μήνες, η όμορφη κτηνίατρος, Έφη Ρόζη είχε σχέση με τον Έλληνα επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο, πλέον ο Απόστολος Βέλλιος και η εντυπωσιακή Ελληνίδα ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως απορούμε με την απόφαση του δυναμικού φορ να αφήσει την Έφη Ρόζη, για την οποία και σας γράφουμε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες και διαθέτει κορμί… λαμπάδα, αφού βρίσκει τον χρόνο να ασχοληθεί με την γυμναστική, χωρίς να την εμποδίζει από τις υποχρεώσεις της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr