Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας των Mi-Ro το βράδυ της Κυριακής με τουρμπάνι. Οι λεπτομέρειες πρόδωσαν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της… Η ηθοποιός έγινε ξανθιά!

Προκειμένου να υποδυθεί όσο πιο πιστά μπορεί τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση «Η νεράϊδα και το παλικάρι», η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθά.

«Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη», δηλώνει η Μαρία Κορινθίου. Εσάς, πώς σας φαίνεται;

 
 
 
View this post on Instagram

The new Blonde Me...... ???????? Το τόλμησα ....και ναι, είμαι τρελή! Αύριο στα περίπτερα στο @downtownmaggr που πάντα με προσέχει και με αγαπά! @nancyzabetoglou @thananagnostopoulos σας ευχαριστώ για όλα! Και εξυπακούεται την καινούργια μου οικογένεια @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro που είναι δίπλα μου σε όλους του τομείς, μέχρι και στο ψυχολογικό κομμάτι γι αυτή τη τεράστια αλλαγή μου και τον #hairexpert της #schwarzkopfprofessional @christosmichailidis _____________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Απολαύστε και άλλες φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr