Η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό από τα ζώδια του Αιγόκερω και του Κριού, μια όψη που είχαμε κάθε μήνα την τελευταία 8ετία, αλλά είχαμε να τη δούμε από αρχές Μαΐου, χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και φέρνει ανατροπές κυρίως για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, επαναφέροντας στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούσαν τη συγκεκριμένη περίοδο.
 
Από την άλλη, η αρμονική συνάντηση της Σελήνης με το Δία από τον Υδροχόο και τον Τοξότη αντίστοιχα ευνοεί τη σύνδεση του ατόμου με τη μάζα.
 

Κριός

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου είναι αυτή που μπορεί να σου δημιουργήσει δυσάρεστες εκπλήξεις σήμερα και να σε φέρει αντιμέτωπο με αποτελέσματα και καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει. Δεν είναι ώρα να επαναπαυτείς στις δάφνες σου, γιατί κάποιος έρχεται, στις παίρνει και σε αφήνει στο χώμα. Επίσης, αν έχεις στο μυαλό σου επισημοποιήσεις σχέσεων, γάμους και λοιπά τέτοια πράγματα, θα σου πρότεινα να πάρεις λίγο χρόνο και να το ξανασκεφτείς. Εκτός πάλι αν ονειρεύεσαι ένα γάμο με διάρκεια όση αυτή των Γκλέτσου-Λυκουρέζου.

Ταύρος

Από τις πιο αμήχανες στιγμές κάθε αστρολόγου είναι όταν πρέπει να μιλήσει σε έναν Ταύρο για ανατροπές. Ακόμα χειρότερη είναι αυτή που πρέπει να του πει για ανατροπές που έρχονται από παρασκηνιακές διεργασίες και άλλα τέτοια που ξεφεύγουν του απτού-υλικού κόσμου που αντιλαμβάνεται. Παρόλ’ αυτά, έτσι έχουν τα πράγματα. Άνθρωποι των οποίων τις κινήσεις μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν τα σχέδια σας. Βέβαια για να μη δημιουργώ τσάμπα ίντριγκες, το σενάριο έχει και ξαφνικές επαγγελματικές υποχρεώσεις ή θέματα υγείας που σας αναγκάζουν να αλλάξετε σχέδια είχατε ή να ακυρώσετε κάποιο ταξίδι.

Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές είτε με το να σας βάζει σε μια διαδικασία να αναρωτηθείτε κατά πόσο είστε ικανοποιημένοι από το γάμο σας, είτε με ρήξεις στο φιλικό σας περίγυρο, ειδικά αν οι φίλοι εμπλέκονται με κάποιον τρόπο. Ωστόσο, αν απολαμβάνετε μια ευτυχισμένη σχέση, το βράδυ ευνοεί το να προχωρήσετε σχέδια που αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν και καθόλου παράξενο να σας έρθει και δωράκι, αφού η μέρα φέρνει και μια απρόσμενη κινητικότητα στα οικονομικά του συντρόφου σας. Το τελευταίο ξεχάστε το, για να μπορείτε να το παίξετε ότι εκπλήσσεστε φυσικά, αν σας τύχει.

Καρκίνος

Άλλη μια μέρα στη ζωή ενός Καρκίνου, από τις πολλές τα τελευταία χρόνια είναι η αλήθεια, που σε άλλη πραγματικότητα κοιμηθήκατε και σε άλλη ξυπνήσατε. Πολλά τα σενάρια και διαφορετικά, όπως ένας ένας χωρισμός ή ένας γάμος, που όμως δύσκολα θα έχει μεγάλη διάρκεια. Το βράδυ σας μπορεί να είναι πραγματικά ρομαντικό, αλλά επειδή τα απρόοπτα και οι ανατροπές συνεχίζονται καλό θα είναι να λάβετε τα μέτρα σας, αν το ενδεχόμενο σε 9 μήνες να τριγυρνάει στα πόδια σας ένα μικρό “λιονταράκι” δεν είναι αυτό που πραγματικά θα θέλατε στη ζωή σας αυτή την περίοδο.

Λέων

Αν έχετε προγραμματισμένες νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις για σήμερα, μπορεί να μην έχουν την έκβαση που θα θέλατε. Ωστόσο, μη βιαστείτε να απορρίψετε μια πρόταση για κάποιο συμβιβασμό ή διακανονισμό που μπορεί να είναι συμφέρουσα. Η αρμονική όψη Σελήνης/Δία μπορεί να σας φέρει γόνιμες συνεργασίες ή ανθρώπους που θα πιστέψουν στα σχέδια σας και θα τα υποστηρίξουν. Η ίδια όψη αγγίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τη χαρά της ζωής και τα παιδιά, δημιουργώντας τις συνθήκες να περάσετε ένα όμορφο βράδυ όπου το ενδεχόμενο ενός απόγονου παίζει με άλλες πιθανότητες!

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει απροσδόκητες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που συνδέονται με τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας. Μπορεί να περιμένατε κάποιο περιουσιακό στοιχείο για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση και τελικά αυτό να καταλήξει σε άλλα χέρια. Κάποια ανατροπή στα οικονομικά του συντρόφου σας να σας δημιουργεί πίεση και να μη σας επιτρέπει να χαρείτε ή να προγραμματίσετε πράγματα που είχατε ανάγκη. Είπαμε όμως, η μέρα έχει ανατροπές και μόλις θα ζήσετε μία… Ξαναδιαβάστε λοιπόν την πρόβλεψη σας, μόνο που όλα αυτά τα αρνητικά σενάρια μετατρέψτε τα σε θετικά, γιατί πραγματικά όντως μπορούν να συμβούν ακριβώς τα ανάποδα!

Ζυγός

Σε κομβικό σημείο του χάρτη σας συμβαίνουν οι ανατροπές που περιλαμβάνει η μέρα, αφού η οικογενειακή ζωή, οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και το σπίτι για άλλη μια φορά δέχονται την επιρροή του Ουρανού. Αν είστε σε σχέση ή γάμο και ενδιαφέρεστε να παραμείνετε, καλό θα ήταν να κάνετε κινήσεις που αφενός θα δείξουν στο ταίρι σας ότι ενδιαφέρεστε και αφετέρου θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να το ζήσετε πιο όμορφα. Εξάλλου η επιρροή του Δία, αργότερα μέσα στη μέρα, ευνοεί την επικοινωνία και το ζεστό κλίμα ανάμεσα σας.

Σκορπιός

Λειτουργείτε αποφασιστικά και με την αυτοπεποίθηση που έχει κάποιος όταν έχει ξεκάθαρο στόχο, είτε ερωτικό, είτε επαγγελματικό. Αυτό θα ήταν καλό για το οποιοδήποτε ζώδιο, μόνο που για σας υπάρχει η παγίδα του να σας συνεπάρει το πάθος σας και να πιστεύετε ότι η θέλησή σας και μόνο είναι αρκετή να παρασύρει κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Σήμερα θα καταλάβετε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι και ότι το να αποφασίζω τι θέλω και να το διεκδικώ είναι μάταιο, αν πρώτα δεν έχω απαντήσει γιατί το θέλω και πώς θα το κατακτήσω.

Τοξότης

Η δημιουργικότητα σας και ο οραματισμός σας ώρες ώρες είναι απλά ακαταμάχητα και μπορείτε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους για τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια. Σήμερα μπορεί εσείς οι ίδιοι να αμφισβητήσετε κάποια από τα σχέδια σας είτε γιατί θα ανακαλύψετε οικονομικές προεκτάσεις που δεν είχατε υπολογίσει, είτε επειδή εμπεριέχουν ρίσκα ικανά να προκαλέσουν τριγμούς και απώλειες οικονομικές ή συναισθηματικές που δε θα θέλατε σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Από την άλλη όμως, έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας με ανθρώπους που πιστεύετε ότι είναι σε θέση να εκφέρουν άποψη.
 

Αιγόκερως

Τα θέματα του σπιτιού ξανάρχονται στο προσκήνιο. Υπάρχουν εξελίξεις λοιπόν αν χτίζετε κάποιο σπίτι, αν προγραμματίζατε μια μετακόμιση που τελικά ματαιώθηκε ή κάποια ανακαίνιση που τελικά αποφασίσατε να την αναβάλλετε για αργότερα. Το αργότερα είναι εδώ και αυτό μπορεί να σας ξεβολεύει ή να σας δημιουργεί κάποια πίεση, αλλά η θετική όψη Σελήνης/Δία σας βοηθάει να βρείτε και τα μέσα εκείνα που θα δημιουργήσουν πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες απ’ όσο φαντάζεστε. Επίσης, η αιτία για όλα αυτά μπορεί να είναι ότι μεγαλώνει η οικογένεια, επομένως αυτό από μόνο του μπορεί να είναι αρκετό για να σας δώσει δύναμη.

Υδροχόος

Η κοινωνική σου ζωή σήμερα είναι ένα πεδίο που μπορείς να εντυπωσιάσεις, χωρίς τις παράπλευρες απώλειες που έχεις κάποιες άλλες φορές που γυρνάς σπίτι με μια λίστα ανθρώπων που είτε σε έχουν αντιπαθήσει για την εκκεντρικότητα σου, είτε σε θεωρούν τρελό. Παρόλ’ αυτά καλό θα ήταν να προσέξεις κι εσύ λίγο αν δε θες να εκτεθείς, γιατί κουβαλάς κάποια απωθημένα που μπορούν να σε κάνουν κυνικό απέναντι στους λάθος ανθρώπους. Κάποιες φορές μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις με την ανωτερότητα σου και σήμερα μάλλον είναι μία από αυτές τις μέρες.

Ιχθείς

Η επιβράβευση που φανταζόσουν ότι θα τύγχανες, ως αναγνώριση των κόπων σου, η αποδοτικότητα ενός έργου σου ή η υλική ή συναισθηματική στήριξη που υπολόγιζες ότι θα έχεις από κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορούν είτε να σε απογοητεύσουν, είτε να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Και δεν είναι ότι εγώ δεν ξέρω τι λέω, αλλά με τον πλανήτη του απρόβλεπτου το μόνο για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος είναι ότι οι ανατροπές είναι ακραίες. Προς ποια κατεύθυνση είναι το θέμα, αλλά ας είστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Πηγή: astrologos.gr