Οι Έλληνες λένε έχουν τη φήμη ότι είναι πολύ καλοί στο φλερτ προσδίδοντας τον τίτλο του «Greek kamaki». Για πολλές δεκαετίες, τα καλοκαίρια γέμιζαν με τουρίστριες που γοητεύονταν από τους Έλληνες και ήθελα να είχαν μαζί τους σύντομες ερωτικές περιπέτειες. Ήταν η εποχή που ο όρος καμάκι μεσουρανούσε ως χόμπι ή και ως επαγγελματική απασχόληση.

Ένα όμως από τα μεγαλύτερα καμάκια του κόσμου δεν ήταν Έλληνας, αλλά Ιταλός, από το Ρίμινι.

Ονομαζόταν Μαουρίτσιο Ζανφάντι (Maurizio Zanfanti)- (20 Οκτωβρίου 1955 - 26 Σεπτεμβρίου 2018), και είχε καταγεγραμμένες στο τεφτέρι του πάνω από 6.000 επιβεβαιωμένες γυναίκες που έπεσαν στα δίχτυα του και έζησαν τουλάχιστον μια νύχτα φλογερού πάθους μαζί του.

Ξεκίνησε την «καριέρα» του στα 17 του χρόνια, όταν λόγω του παρουσιαστικού του, δούλευε «κράχτης» σε νυχτερινό μαγαζί, για να προσελκύει τις τουρίστριες που ήθελαν να διασκεδάσουν. Έτσι, κατάλαβε το ταλέντο και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Ρόλο σε αυτό έπαιξαν κάποια μικρά δωράκια που λάμβανε από τις ερωμένες του, τα μπουρμπουάρ και οι καλές απολαβές που είχε από τη νύχτα, και τον οδήγησαν να ασχοληθεί με το «επαγγελματικό» καμάκι με 24ωρες βάρδιες.

Στις Σκανδιναβικές χώρες ο μύθος του ήταν τόσο μεγάλος που ορισμένα τουριστικά πρακτορεία τον πουλούσαν μέσα στα τουριστικά πακέτα. Τόσο μεγάλη ήταν η φήμη του, που στη Νορβηγία υπάρχει ακόμα και κέρινο ομοίωμά του.

Όμως η αδυναμία του για το ωραίο φύλο ήταν και μοιραία, αφού στα 63 του πέθανε από ανακοπή, την ώρα της σεξουαλικής συνευρέσεως με μια 23χρονη από το Ανατολικό Μπλοκ. Δείτε την ιστορία του στο stuff.co.nz

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παπάς της ενορίας αρνήθηκε στην οικογένεια του νεκρού να γίνει η κηδεία του στην τοπική του εκκλησία, γιατί ήταν «πασίγνωστος αμαρτωλός». Αντ 'αυτού, η κηδεία πραγματοποιήθηκε, στο παρεκκλήσι του νεκροταφείο του Ρίμινι, στο οποίο και θάφτηκε - σε απόσταση αναπνοής από τον τάφο του Φελίνι.

Δείτε το σχετικο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες του Maurizio Zanfanti: