Το όνομά της είναι… Άννα Καμαρινού και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και φρέσκες παρουσίες στο χώρο του ελληνικού πενταγράμμου. Οι εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών, στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις. Το ταλαντούχο κορίτσι αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της στο parapolitika.gr


Πες μας λίγα πράγματα για σένα;
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Στην ηλικία των 18 ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι. Συνεργάστηκα με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες εντός και εκτός της πόλης μου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα.


Πως αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια;
Από μικρή συμμετείχα σε χορωδίες του σχολείου, ενώ παράλληλα ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής στο ωδείο. Στην συνέχεια έγινα μέλος μιας ροκ μπάντας του αδελφού μου και δεν άργησα να καταλάβω ότι αυτό ήταν που ήθελα να ακολουθήσω στην ζωή μου.

Μίλησέ μας για την συνεργασία σου με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών;
Η συνεργασία μου με τον Νίκο Οικονομόπουλο ξεκίνησε πέρυσι και νιώθω πολύ τυχερή που με επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να είμαι στο πλευρό του. Είναι ένας επιτυχημένος, καθαρά λαϊκός τραγουδιστής και, κατά τη γνώμη μου, το μέλλον στο λαϊκό τραγούδι της Ελλάδας.


Σε φλερτάρουν όταν είσαι στην πίστα;
Πάνω στην πίστα σπάνια γιατί δεν είναι εύκολο να το κάνουν. Υπάρχει μία απόσταση ανάμεσα στον κόσμο και στον καλλιτέχνη η οποία δεν το επιτρέπει.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο;
Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση. Αλλά πιστεύω πως ξέρω να διαχειρίζομαι και να αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις.


Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;
Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι αυτός που έχει ειλικρίνεια, χιούμορ και αξιοπρέπεια!


Θες να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;
Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, απλά όπως για κάθε πράμα, έτσι και για αυτό υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.


Σαλάτα μαρούλι ή λάχανο και γιατί;
Μαρούλι, γιατί απλά μου αρέσει πιο πολύ η γεύση του.

Σάκης Ρουβάς ή Πάνος Μουζουράκης;
Σέβομαι και εκτιμώ και τους δύο καλλιτέχνες αλλα η αλήθεια είναι οτι μεγάλωσα με τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά.


Δέσποινα Βανδή ή Άννα Βίσση;
Αυτό και αν είναι δίλημμα... είναι δύο τραγουδίστριες με μεγάλη καριέρα, αγαπώ τα τραγούδια τους, αλλά θα πω Άννα Βίσση, γιατί είναι πιο κοντά στα ακούσματά μου.