Το ταξίδι της Κόνι Μεταξά στην Αμερική συνεχίζεται και η νεαρή performer απολαμβάνει στο έπακρον τη διαμονή της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, μάλιστα, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Κόνι φωτογραφήθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διαμένει, πιο αισθησιακή από ποτέ, με εσώρουχο και πουκάμισο μισάνοιχτο που προκαλεί τη… φαντασία.

«Thank you, next», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, ευχαριστώντας έτσι όσους βρέθηκαν σε live τους στο Detroit του Michigan.

Εδώ και αρκετές μέρες το αντισυμβατικό κορίτσι, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει και πολύ χιούμορ, βρίσκεται μαζί με τον πατέρα του Λευτέρη Πανταζή σε περιοδεία σε Καναδά και Αμερική, από όπου θα επιστρέψουν στα τέλη του Νοεμβρίου.

Μετά τη Φλόριντα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας και την Καλιφόρνια, σειρά είχε το Μίσιγκαν. Σε κάθε προορισμό που επισκέπτονται, η Κόνι ανεβάζει φωτογραφίες που συζητιούνται και όχι άδικα, όπως η παραπάνω.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr