Οι αστρολογικές προβλέψεις (Τετάρτη 21 Νοεμβρίου)
t8puejbypitzobf8uhds
Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις (Τετάρτη 21 Νοεμβρίου)

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η ανασφάλεια που πιθανόν να νιώθεις σήμερα οφείλεται στα οικονομικά σου ζητήματα τα οποία ζητούν λύση, καθώς αν δεν τακτοποιηθούν δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και εξάρει την οργανωτική σου σκέψη η οποία θα είναι πολύ βοηθητική για λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές ενέργειες και να αποφύγεις ρίσκο τα οποία ενδέχεται να μη σου βγουν. Ένα επαγγελματικό ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη για εσένα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα κοίταξε το σήμερα που κινήσεις σου θα είναι μεθοδευμένες, καθώς θα έχεις πλήρη και ρεαλιστική επίγνωση αυτών που θέλεις να επιτύχεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις του/ης συντρόφου σου, όμως αν το κάνεις αυθαίρετα χωρίς να τον/ην ρωτήσεις σίγουρα θα εκνευριστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η προσκόλληση σου στα οικονομικά ζητήματα δεν θα αφήσει χώρο και διάθεση για τα αισθηματικά.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και είναι πιθανό να δημιουργήσει ανατροπές στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς η συμπεριφορά σου θα είναι μεταβαλλόμενη. Είναι πιθανόν μία ανάμνηση που θα σου έρθει στο μυαλό ή μία κουβέντα που θα σου πει το ταίρι σου ή κάποιος συνεργάτης σου να είναι αρκετά για να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν ζητήματα μεταξύ σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να μετριάσεις την ασταθή συμπεριφορά σου ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Νέες γνωριμίες που ενδέχεται να κάνεις σήμερα έχουν όλες τις πιθανότητες να μείνουν για πολύ, για αυτό φρόντισε να αδράξεις την ευκαιρία για να βάλεις γερές βάσεις στις σχέσεις που θέλεις.

Σήμερα προτίμησε να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου με βάση τη λογική και όχι με βάση τις τάσεις κυκλοθυμίας που θα έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου ή ενός στενού αγαπημένου σου προσώπου.

Δίδυμοι

Οι φοβίες σου και οι ανασφάλειες σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα με αποτέλεσμα να γεμίσεις το μυαλό σου με υποθετικές καταστροφικές σκέψεις, βασισμένες σε βιώματα γνωστών αλλά και ιστορίες που θα διαβάσεις ή θα δεις στην τηλεόραση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα αναμοχλεύσει ανησυχίες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην σε επηρεάσουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επανέλθεις καθώς θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο όπλο σου σήμερα ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις από το φαύλο κύκλο υποθετικών σεναρίων, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα είσαι έντονα καχύποπτος/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου όμως πριν του/της επιρρίψεις ευθύνες για οτιδήποτε, σκέψου αν πραγματικά έχεις λόγους να τον/την υποπτεύεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η μην συγκρίνεις μία πρόσφατη γνωριμία με γνωριμίες του παρελθόντος.

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι η φωνή της λογικής και το μυαλό της παρέας με αποτέλεσμα όλοι να έρχονται σε εσένα για να συζητήσουν αυτά που τους απασχολούν. Οι φίλοι σου θα κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα στην ημέρα, καθώς η σταθερότητα που αποπνέεις σε συνδυασμό με τις καλές σου συμβουλές θα σε φέρνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βάλει γερές βάσεις σε συνεργασίες που έχουν αρχίσει πρόσφατα ή πρόκειται να ξεκινήσουν σήμερα. Επίσης θα ενισχύσει το ρεαλισμό σου και αυτό θα αποτελέσει ισχυρό πλεονέκτημα για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση θέλεις να κάνεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου οι οποίες μπορούν να δώσουν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία σχέση που θα ξεκινήσει σήμερα θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί με υπευθυνότητα στο μέλλον.

Λέων

Σήμερα θα κάνεις μικρά αλλά σταθερά βήματα προκειμένου να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε επαγγελματικά ζητήματα υπενθυμίζοντας τους στόχους που έχεις θέσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις για τον επαγγελματισμό σου, την υπευθυνότητα και τη δουλειά σου. Είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει μία επαγγελματική συμφωνία η οποία θα αυξήσει το εισόδημά σου αλλά και το κύρος σου. Η σκληρή εργασία σου και το πείσμα σου θα ανταμειφθούν, να είσαι σίγουρος/η για αυτό.

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα μονοπωλήσουν τη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου και θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να του/ης δώσεις λίγη σημασία. Αν είσαι ελεύθερος/η οι επαγγελματικές ικανότητες κάποιου/ας μπορεί να σε εντυπωσιάσουν και σε προσωπικό επίπεδο!

Παρθένος

Σήμερα ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον σου θα ξεκινήσεις να συλλέγεις πληροφορίες για οτιδήποτε σου κινήσει το ενδιαφέρον. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δημιουργεί την ανάγκη να μάθεις νέα πράγματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να επιδιώξεις όχι μόνο να αποκτήσεις νέες γνώσεις αλλά και να βγεις κερδισμένος/η από αυτές. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, μία πιστοποίηση ή ακόμα και μία ξένη γλώσσα. Κάνε την αρχή καθώς θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πως θα βγεις ωφελημένος/η από αυτό.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μαζί ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή μία ξένη γλώσσα καθώς θα βγείτε κερδισμένοι και σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με αφορμή μία συζήτηση κοινωνικού και φιλοσοφικού περιεχομένου.

Ζυγός

Η συναισθηματική φόρτιση θα κάνει την εμφάνιση της σήμερα καθώς δεν θα είναι εύκολο να την αποβάλλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δημιουργεί ανασφάλεια και ερωτήματα σχετικά με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά κτητικός/η με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα αν ανήκουν στους αγαπημένους σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μην υπερβάλλεις με τα συναισθήματά σου και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να κρατήσει τις ισορροπίες. Να θυμάσαι πως το υπερβολικό ενδιαφέρον για κάποιους ανθρώπους μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μη σου κάνει μεγάλη εντύπωση, όμως θα σε κερδίσει σιγά σιγά.

Σκορπιός

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δείξει πόσο σημαντικές είναι αυτές. Η διάθεσή σου θα εξαρτηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό από τη διάθεση των αγαπημένων σου ανθρώπων, καθώς θα έχεις την τάση να παίρνεις τα δικά τους θέματα περισσότερο προσωπικά από τα δικά σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά το μέλλον κάποιων σχέσεων είτε επαγγελματικών είτε προσωπικών. Μη φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις καθώς χρειάζεται να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που η επαφή και οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου θα σου φτιάξουν το κέφι για αυτό αξίζει να του/ης δείξεις πόσο σημαντικός/η είναι για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλές προθέσεις μέσω των ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος.

Τοξότης

Οι δουλειές της καθημερινότητας θα σημάνουν συναγερμό σε εσένα σήμερα καθώς δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις όπως υπολόγιζες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει όχι μόνο τις δουλειές που έχεις να κάνεις αλλά και κάποιες άλλες τις οποίες έχεις ξεχάσει! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως χρειάζεται υπευθυνότητα και ένα σωστό πρόγραμμα προκειμένου να καταφέρεις να ξεμπερδεύεις από τις υποχρεώσεις σου. Αν επιλέξεις να τις αποφύγεις τότε να θυμάσαι πως θα σε περιμένουν και αύριο, μάλιστα μπορεί να έχουν πολλαπλασιαστεί, για αυτό καλό θα ήταν να ξεμπερδεύεις μαζί τους άμεσα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν ιδιαίτερο χρόνο για τον/τη σύντροφό σου, για αυτό φρόντισε ακόμα και αν είναι λίγος να είναι ποιοτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει δειλά-δειλά μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε προτρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις και να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε γεμίζει το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις. Ακόμα και αν δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο φρόντισε αυτόν που έχεις να τον περάσεις παρέα με αγαπημένους σου φίλους ή να βγεις μία βόλτα παρέα με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα είναι δύσκολο να βγάλεις εντελώς από το μυαλό σου τις δουλειές και τις υποχρεώσεις καθώς η αίσθηση καθήκοντος θα είναι υψηλή. Παρά όλα αυτά αξίζει να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να κάνει ένα διάλειμμα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έχει υποχρεώσεις όμως θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μπορέσεις να βρεις λίγο χρόνο για εσένα και τον/τη σύντροφό σου, καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας άνθρωπος που θα γνωρίσεις θα εντυπωσιάσει πρώτα το μυαλό σου και αυτό θα είναι η αρχή μιας νέας σχέσης.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρχει μια κινητικότητα εντός της οικίας σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα αναμοχλεύσει ζητήματα που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους ή απορρέουν από το σπίτι σου, προκειμένου να λυθούν εδώ και τώρα. Την κατάσταση θα βοηθήσει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω καθώς θα σου χαρίσει μία ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων η οποία θα κατευνάσει τα πνεύματα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι για σήμερα είναι πως με το διάλογο μπορείς να λύσεις τα πάντα και να αφήσεις πίσω τα «κακώς κείμενα» που μπορεί να υπάρχουν.

Σήμερα είναι μία ημέρα που οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσουν σε ένα ζήτημα που έχετε και σχετίζεται με το σπίτι σας ή με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει κάποιο άνθρωπο που γνωρίζεις, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε έρθει η ευκαιρία να έρθετε κοντά.

Ιχθύες

Η ημέρα θα έχει συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος σου, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για δημόσιες σχέσεις και επαφές με κόσμο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δώσεις μία σωστή συμβουλή σε ένα ζήτημα που απασχολεί κάποιο φίλο σου. Η διάθεση που θα έχεις να ακούς τους άλλους και να ασχολείσαι πραγματικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν, θα ανεβάσουν τις μετοχές σου και θα φέρουν γύρω σου πολύ κόσμο. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που θα αποκτήσεις με κάποια πρόσωπα ήρθαν για να μείνουν.

Η εμφάνιση μαζί με τον/τη σύντροφό σου σε ένα κοινωνικό κάλεσμα θα βοηθήσει το κοινό σας προφίλ καθώς θα τραβήξει τα βλέμματα των άλλων σε εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος ή μιας βόλτας που θα κάνεις μαζί τους, μπορεί να γνωρίσεις έναν νέο και ενδιαφέροντα άνθρωπο!

Πηγή: e-zwdia.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα